-
-
Re: Rodzinka o innym wyznaniu religinym
Summertime > 03-04-2009, 18:28
Ja na farmacjęW ogóle hostka ma przyjaciółkę która jest farmaceutką, jej córka rok młodsza ode mnie tez zamierza iśc na farmę, więc będę miała punkt zaczepienia, jak to w UK wygląda
Angielski to tak rekreacyjnie sobie zdaję, nigdy nie sprawiał mi większych problemów, nauczysz się schematu rozwiązywania zadań, transformacje i słowotwórstwo są bardzo schematyczne, wszystko jest do nauczenia. Moim zdaniem matura rozszerzona jest łatwiejsza niż podstawowa.
Co do egzaminów zawodowych nie mam pojęcia, jestem w LO.
Dla mnie problemem jest biologia, ogrom wiedzy która trzeba wykuć mnie przeraża, tym bardziej, że jeszcze nie zaczęłam xD A naprawdę, nie rajcuje mnie kucie na blache podręcznika, to jest mało fascynujace xD
Z chemią to w miarę spoko, zadanka rozwiązuję więc powinno być dobrze, ale zeby spać spokojnie musiałabym na pisac na 95%. Realne?Wtdy mogę sobie pozwolić na 80% z bioli, ale to jest chyba jeszcze mniej realne... -
Kachaaa > 04-04-2009, 13:50
ja zdaję
ANG PP
POL PP
GEO PP
WOS PR
ale i tak w sumie tylko ang mi potrzebny -
Summertime > 04-04-2009, 14:04
O matko, geografia i WOSDla mnie to czarna magia
Ja niestety tą BIo i CHEm potrzebuję na PR, więc trzeba zejść z kompa i zacząć się uczyć, a tu taka łądna pogoda za oknem -
Kachaaa > 04-04-2009, 19:46
dla mnie tezale wielam bo jak wosu nie zdam to nic sie nie stanie, geo najprostrza to wielam a i tak na filologiw tylko ang sie licy a na probnej mialam 94% takze looz -
Yoanna > 16-04-2009, 14:29
kacha na filologie chcesz isc i zdajesz poziom podstawowy? -
Kachaaa > 16-04-2009, 15:00
tak -
shante > 27-04-2009, 11:12
Ja tyż geo wzięłam, ale dlatego, że na turystykę się wybieram
Chociaż i tak mi wystarczy tylko maturę zdać... uroki szkoły niepaństwowej. tylko ciekawe czy po roku w Londynie nadal będę chciała do niej iść :roll:
Moje plany lubią się zmieniać niespodziewanie, z dnia na dzień <3 -
Kachaaa > 27-04-2009, 11:29
ja na panstwowa chce isc nie mam kasy na prywatne -
89dzoana89 > 27-04-2009, 11:31
OJ jesli ja chcialabym isc do szkoly i na kierunek ktory mnie naprawde interesuje to musialabym placic 800zl miesiecznie...nie wazne czy dzienne czy zaoczne :?
Kasa taka nie dysponuje;/ a na dodatek uczelnia w Wawie wiec i mieszkac gdzies trzeba, zywic sie itp -
Kachaaa > 27-04-2009, 11:38
dlatego ja ide na to co chce isc
marzylam o filologii od dawna :lol: