-
-
Re: Cultural Care
PawelAuPair > 03-04-2009, 18:18
No z tym netem różnie bywa właśnie. Też myślałem, że wszędzie będzie ogólnodostępny i nie będzie problemu. Okazało się, że większość knajpek, np. Starbucks miał neta ale dla klientów sieci T-Mobile... w innych było AT&T lub Wireless (to są sieci telefonii komórkowej). Widziałem jak ludziska wpisywali jakieś hasełka i mieli neta ;/
Net jest ale nie dla wszystkich niestety, choć na pewno są miejsca gdzie można z niego skorzystać bezproblemowo. Ja nie wyobrażam sobie trafić do rodzinki, która nie ma neta :? Też planuję zabrać ze sobą laptopa. I nie chodzi tu tylko o kontakt z rodziną i przyjaciółmi ale po prostu o wygodę - przez neta można kupić wszystko - np. tańsze perfumy na stronce SEPHORY niż tradycyjnie w sklepie, bilety autobusowe, kolejowe, lotnicze, nawet głupi magazyn z księgarni możesz zamówić! Ciuchy - idziesz do sklepu - przymierzasz, OK pasuje. Wracasz do domu, wchodzisz na stronkę sklepu, wybierasz ten ciuch o tym rozmiarze i kupujesz ten ciuszek taniej! Super nie? 8) To takie przykłady, które mi przyszły na myśl ale jest tego więcej. Bez neta byłoby ciężko. -
kamildzianka > 06-04-2009, 19:21
Czy sie ktos polakomil na te babke, ktora wam podeslalam?
Spieszcie sie, bo babka chce placic 300$ na tydzien, dwoje dzieci, nie za duzo do roboty. Trzeba tylko zdac prawko (w IL trzeba zdawac jazde, bez wzgledu na to, jaka wiza, czy miedzynarodowe jest, czy nie).
Babka mieszka blisko centrum, wiec same plusy! -
Johnson > 06-04-2009, 19:45
Hej, a facetow tez szuka ?
Bardzo bym prosil o szczegoly na priv -
kamildzianka > 06-04-2009, 19:49
Johnson, podalam tam linka, napisz do babki, moze akurat sie uda. Kto nie probuje, nic nie ma.
Ja chcialam u niej pracowac, ale wg mnie za malo placi (bo ja bylabym dochodzaca niania, a nie operka). -
Johnson > 06-04-2009, 19:51
Kamilka link wygasl
dlatego niestety nie mam jak się z nią skontaktowac...
chyba ,ze to z moim kontem na greataupair jest cos nie tak -
kamildzianka > 06-04-2009, 20:06
http://www.greataupair.com/fastfind.cfm ... playRows/5
Jesli znowu nie wejdzie, to w Find Family by City
wpisz Lakeview
i to jest ta pierwsza ze zdjeciem dwojki dzieci.
Niby chce dziewczyne, niby juz z USA, ale trzeba pytac. -
Johnson > 06-04-2009, 20:22
Dzieki
kurcze nie mam wykupionego membership ,żeby napisać jej emaila ;(
Kamildzianka...moglabys mi podac albo jej napisac z takim zapytaniem ?? -
kamildzianka > 06-04-2009, 20:25
Ja tez nie mam membership. Jak ci sie podoba oferta, to ja wpisujesz tym znakiem kciuka do gory "OK" do swoich Hot Pics. I ona wtedy odpisuje. -
kamysia > 06-04-2009, 20:43
. -
Johnson > 06-04-2009, 21:24
Moje zaproszenie odrzuciła ;(