• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Rozterki i przemyślenia

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Rozterki i przemyślenia

• Rozterki i przemyślenia
  • Re: Rozterki i przemyślenia

Ewelina88 > 17-10-2009, 22:19

To jest egzamin sprawdzający Nasz angielski, czy są też jakieś pytania dotyczące faktów, książek amerykańskich itp.? A jeszcze jedno pytanie, jak szybko nauczyłaś się języka? Wiem, ze to jest kwestia indywidualna, ale tak około? Ale Cię zamęczam! Przepraszam

ell > 18-10-2009, 12:40

Ewelina88 - skoro boisz się o studia to jedź po magistrze. Limit wieku do USA to 26 lat, więc zdążysz :wink: . Chociaż ja wyjechałam po licencjacie i nie żałuję (ale nie miałam takich rozterek jak Ty i nie widziałam żadnych minusów wyjazdu z Pl)

Ewelina88 > 18-10-2009, 12:43

Oj, wiem że panikuję, ale wiem też, że pewnie jak nie wyjadę teraz to po mgr już na pewno nie wyjadę... Jestem już zdecydowana na 98% Trzeba być dobrej myśli i wiem, że z małą pomocą Kogoś tam na górze he he wszystko się ułoży

Kajtka > 18-10-2009, 14:24

Ja tez mysle ze lepiej po lic. bo po mgr to trzeba szukac pracy szukac meza

byle się wszysko ułozyło z obroną pracy w czerwcu i bedzie good!! :roll:

Ewelina88 > 18-10-2009, 17:16

No właśnie o tego męża chodzi ha ha! Bo po studiach, ma się już swoje lata i chyba raczej wypadałoby już Kogoś mieć ha ha! A teraz póki co, nie planuję nic takiego, jeszcze młoda gówniara ze mnie także mogę sobie wyjeżdżać I tak sobie myślę, że jak teraz nie wyjadę, to w wieku 24 lat tym bardziej nie pojadę (bo a nóż widelec się zakocham ha ha) i nici z wyjazdu. Póki co nie widzę optymalnego kandydata, z którym mogłabym się związać, także droga wolna :mrgreen:

kamildzianka > 18-10-2009, 20:18

Ojej, a co to za bzdura, ze po studiach trzeba szukac meza? Bo WYPADA byc w zwiazku? Bo WYPADA miec dziecko? Bo kobieta w tym wieku jest stara i skoro ma dyplom, to osiagnela juz wszystko? Bo tego oczekuja od nas rodzice?

Wchodze co jakis czas na NK i juz polowa dziewczyn z klasy (a to byl babiniec) ma meza i dzieci. I ja sie pytam - po chuj? Pozuja z tymi dzieciakami, wszystkie sie roztyly i czuja sie MATKAMI. Ja nie wiem, czy dziewczynom brakuje prestizu i chca poczuc sie dorosle, ze decyduja sie na dziecko? Po co dziecko po dyplomie? A nie warto uzyc swojego wyksztalcenia w poszukiwaniu dobrej pracy?

Robia idiotyczny blad: po mgr robia sobie dziecko, pozniej siedza w domu i zajmuja sie nim, a po dwoch latach chca szukac pracy, ale maja TYLKO dyplom, a zadnego doswiadczenia zawodowego. No i wiedza nie jest juz tak swieza.

No tak, bo ojciec juz chcialby poczuc sie dziadkiem, bo dziadek chcialby jeszcze pobawic sie z prawnuczkami, zanim umrze, bo te dziewczyny NIE MAJA POMYSLU NA SIEBIE, nie wiedza, ze jest jeszcze tyle miejsc do zwiedzenia, tyle mozliwosci rozwijania swojej osoby, ze mysla, ze po studiach jest czas na dziecko.

I ja sie pytam - KTO TAK, KURWA, POWIEDZIAL?

Co to za bzdura!

Ewelina88 > 18-10-2009, 20:23

Nie denerwuj się tak Przecież ja sobie tylko żartuję z tym mężem! he he Mam inne ambicje...

Kajtka > 18-10-2009, 21:19

[quote name="kamildzianka"]

I ja sie pytam - KTO TAK, (cenzura), POWIEDZIAL?

Co to za bzdura![/quote]

ojj to była ironia xD

btw. też tego nie rozumiem

cała młodość przed nami !

a poza tym, ja chce mieć za co utrzymać dziecko

kamildzianka > 18-10-2009, 21:22

Nie, ja nie mowie do zadnej z was. Ja wiem, ze mowilyscie ironicznie. Mnie po prostu wkurzaja takie domorosle mamuski, takie gowniary z wozkami, albo wielkie panie magister z brzuchem. Wszystkim nagle sie zachciewa byc dojrzalymi. Be-ze-dura!

Kajtka > 18-10-2009, 21:25

aaa bo już się bałam ; )

no taak. ale co poradzimy... lepiej się bawmy :mrgreen:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna