• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Riwiera francuska

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Francja

• Riwiera francuska

• Riwiera francuska
  • Re: Riwiera francuska

vegemilka > 12-01-2012, 22:02

Miwako jestes jeszcze z Sainte Maxime? Jak Ci sie podoba?

Fochmistrz jak najbardziej!

Camija juz w Nicei?

angel303 > 20-01-2012, 22:08

[quote name="stonka"]Jestem w Monaco, jest ktoś blisko??[/quote]

ja jestem w Monaco, już wysłałam Ci email

pozdrawiam

isubisou > 07-03-2012, 0:45

hej dziewczyny,

do kiedy zostajecie na południu Francji? Je będę tam dopiero w lipcu, chętnie nawiąże kontakt z au pair która jest już na miejscu

ewela522 > 16-06-2013, 18:51

Hej, wiem, że trochę nie na temat ale chciałam spytać jakie są ceny na południu Francji, np Nicea i te okolice...Oprócz au pair chciałabym się wybrać na erasmusa i nie wiem czy oplaca mi sie tam jechać, bo nie wiem jak z cenami ;d ogólnie chodzi mi o takie normalne potrzeby na życie, mieszkanie itp.

Anjaa > 16-06-2013, 21:55

[quote name="ewela522"]Hej, wiem, że trochę nie na temat ale chciałam spytać jakie są ceny na południu Francji, np Nicea i te okolice...Oprócz au pair chciałabym się wybrać na erasmusa i nie wiem czy oplaca mi sie tam jechać, bo nie wiem jak z cenami ;d ogólnie chodzi mi o takie normalne potrzeby na życie, mieszkanie itp.[/quote]

Jeśli chodzi o Erasmusa to ze spokojem, pożyjesz. Jest to większe miasto i ceny też są zależne od dzielnicy, w której będziesz. Mój znajomy właśnie jest w Nicei i tam właśnie studiuje. Taniej wychodzi, jeśli np. masz współlokatorów itp

ewela522 > 17-06-2013, 19:03

No właśnie też bym chciała do Nicei... i zastanawiałam się, czy kasa którą oni mi dadzą co miesiąc, czyli 400 euro plus jakies moje ze 150 euro mi starczy na miesiąc plus wiadomo jakies podróże czy coś Dodając, że mój francuski jakoś mega wybitny nie jest...

Tomekk > 20-06-2013, 0:11

Marzy mi się pobyt na riwierze jako Au Pair. W sumie to też z tego powodu się tutaj zarejestrowałem. Może ktoś wie o jakichś ofertach w okolicy? Najlepiej od października 2013 No i oczywiście dla faceta

mensajero > 23-06-2013, 19:18

Ciezko bedzie teraz co znalezc, ludzie mysla o wakacjach juz od stycznia/lutego, ale moze uda ci sie cos znalezc. Wpisujac w google au pair francja mozna znalezc kilka agencji, popytaj, podzwon moze sie cos znajdzie. Popros aby wpisali Cie na liste rezerwowa w razie jakby ktos zrezygnowal.

madziac > 04-07-2013, 12:30

Hej, wybieram się pod koniec sierpnia jako au pair w okolice Nicei,dokładnie miejscowość Valbonne, jest ktoś z okolic: Cannes,Cagnes sur mer albo coś podobnego??

constancelatek > 12-08-2013, 10:52

Hej,

co prawda nie będę tu Au Pair, ale lecę do Marsylii w dniach 6-9 październik 2013 i fajnie byłoby się z kimś spotkać...

Czy ktoś jest wolny w tym terminie (wiem, że jest on trochę odległy, ale mam trochę stracha, gdyż jest to mój pierwszy samotny trip stąd tak wczesne zapytanie)

Anyone?

Pozdrawiam

c.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna