-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
kasiorrr > 04-03-2008, 22:55
a kiedy piszecie próbny wos i histe ;>
a tak btw.to my płacimy po 2 zł od arkusza. -
edyta_s > 04-03-2008, 22:58
placicie? ja mialam 2 probne i nic nie placilam, ale to moze z komitetu idzie, nie wiem, nie interesuja mnie takie rzeczy -
Vorissa > 04-03-2008, 23:06
ja ponoć tej matury w czwartek w ogóle nie będę pisać, bo ksero się nie wyrobi
chyba, że jednak, ale to się dowiem jutro.
a na razie to w sumie nie płaciłam nic za t? maturę - czy będziemy to się okaże. -
Ninka Jones > 05-03-2008, 1:41
ja mam jedna wersje bo ja rozszerzony 8)
a widzialam ze jesli chodzi o podstawe to sie zdecydowac nie moga -
idril > 05-03-2008, 14:20
wiecie gdzie mozna znalezc odpowiedzi?! bo ja szukam, szukam i nic.
zawsze wydaje mi sie ze byly. -
Asienka > 05-03-2008, 15:03
zawsze bylo na stronie cke na przyklad, ale sama, az zaczelam szukac z ciekawosci i nie widze nigdzie :? -
Vorissa > 05-03-2008, 16:00
no, ja słyszłam że odpowiedzi do matur to ponoc maj? być po 10 marca, tak wychowawczyni mówiła, ale niewiadomo jak to będzie... co jest normalne.
Ogólnie to ja gotowca nie miałam ani nic, ten temat który miałam na maturze to na forum akurat ominęłam bo przeczytałam t? drug? wersję
Ale wydaje mi się, że poszło ok. Jedynie w słuchaniu miałam problem jak gadali o Lincolnie, i tam w jaki? przyjęciach jak faceci mówili. Trochę za szybko i ja ich nie rozumiałam xD
Ale ogólnie to ok. -
idril > 05-03-2008, 20:05
ja mialam dzwiek do dupy bo byla jaks awaria [?] i co chwila bylo to ciaszej to glosniej i oprocz tego poglos itd.
wiec ja nie wiem jak to bedzie te moje sluchanie;/
reszta spoko.
w zadne gotowce to mi sie nawet bawic nie chcialo. bez przesady to podstawowy angol! -
Yoanna > 05-03-2008, 20:26
heeh przypomnialo mi sie jak u mnie po prawdziwej maturze niektorzy porownywali odpowiedzi.. bo np zapisali sobie swoje odp na rece.. a co sie okazalo? ze byly grupy :lol: a nam nikt nie powiedzial. zeby bylo smieszniej to uczniowie z innych miast wiedzieli. no, ale jak ktos pisal uczciwie to nic mu tam. gorzej jak ktos nie byl pewny swoich odp i porownal np z odp dobrego ucznia.. bo jak sie arkusz rozlozy to karta odpowiedzi jest najdalej wiec wiadomo ze jak sie chce to sie zobaczy odpowiedzi :wink: i co? spojrzal, ze jakis geniusz ma inaczej, zmienil a potem sie okazuje ze moze mial dobrze bo grupy sa hahahah :lol:
a co do dzwieku.. to pisalam - na probnej echo jak nie wiem
na prawdziwej - na podst dyrek kolo mnie chodzil tup tup tup
na rozsz siedzialam na koncu normalnej sali, a za mna jakis nauczyciel z innej szkoly i tak glosno oddychal nosem i w ogole a nie moglam nic zrobic bo przeciez nie zabronie mu oddychac?! -
Vorissa > 05-03-2008, 20:37
ja jak przyszłam do szkoły to patrze a tu kolega uczy się z gotowca, omg, ale się wtedy zaczęłam ?miac... no bo dajcie spokój...
a te teksty to były banalne, z tym że ten list to ja musiałam skracać bo mi wyszło za dużo... :lol: