-
-
Re: Nie denerwuje was ta niewola?
idril > 24-11-2007, 1:25
to ona tylko sprzatala? no dobra jak powiedzialam moze cos pokrecialm. ale wydawalo mi sie... zreszta niewazne -
Ninka Jones > 24-11-2007, 1:33
tam była jaka? nastolatka, ale co? tu jest nie halo je?li nastolatka miałaby się drug? opiekować
ona się domem zajmowała i psami.
tak mi co? ?wita w tę stronę -
idril > 24-11-2007, 2:46
no to pewnie Ci dobrze swita.
moja pamiec jest dobra, ale krotka -
Ninka Jones > 24-11-2007, 3:20
moja długa i bardzo szczegółowa -
Gość > 26-11-2007, 13:38
Niemcy, Holandia i Dania to najwiekszy wyzysk jesli chodzi o au pair. Wystarczy przejrzec ogloszenia, place i wymogi...
Zaraz po tym wchodzi UK.
To moja siostra byla jako au pair - sprzataczka + entertainment-company dla 14-latkiZa 200€ miesiecznie... :roll: Ale sama ja tam wypchalam, bo cienko mi sie jej szanse wydawaly na cos zupelnie ok, a zdobyc doswiadczenie trzeba jakos - wiec najpierw byle co, a potem juz nastepnego roku mozna wybierac ile sie chce i w czym sie chce -
Ninka Jones > 26-11-2007, 19:12
no dokładnie, popieram.
ja wła?nie tylko dlatego nie żałuje że zaieprzałam dłuuuuugo przy trójce dzieci za marne grosze, ale przynajmniej mam referencje i experience -
idril > 26-11-2007, 23:23
apropos referencji, wiecie ze ja swoich do tej pory nie mam? pisalam i zero odzewu na temat referencji. fajnie nie? -
Ninka Jones > 27-11-2007, 14:17
a więc jednak Twoi ho?ci nie byli idealni :?
ehhh dobrze że ja odpowiednio wcze?nie o te referenje poprosiłam bo pewnie też bym nic nie dostała... -
Yoanna > 27-11-2007, 14:54
ja tam mam referencje na pismie tylko z sheffield.. ale i tak to nie jest przydatne bo jak cos to rodzinki prosza o numer tel do bylych hostow i dzwonia i pytaja o co chca. -
idril > 29-11-2007, 0:57
no jak widac idealni nie byli. ale nie tylko dlatego.
ale to juz stare dzieje