• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

szkola!!!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• szkola!!!

• szkola!!!
  • Re: szkola!!!

Mangom > 12-12-2007, 1:36

jejku...mi caly czas chodzi o kurs angielskiego! tylko tyle, ze jest komputerowy, czyli praca na komputerze non stop, sorki jak kogos wprowadzilam w blad,

hihi..ale wyszlo

idril > 16-12-2007, 3:16

no wyszlo niezle

ale jak to na komputerach ang.? smiesznie tak... mi sie starsznie zawsze podobaja takie kursy angielskiego jak sie tylko gada. sama na taki chodzilam ale grupa sie rozpadla

Mangom > 17-12-2007, 1:06

wiem tylko tyle co napisalam. no mi tez by sie cos takiego jak mowisz przydalo, mam nadzieje ze na tym komputrowym tez tak bedzie! w ogole jak wam szla lub idzie tutaj nauka jezyka? jestem juz tutaj od paru tygodni, a nie czuje jakis wielkich postepow! przyznam, ze troche sie tym doluje, mam tylko nadzieje ze jak bede juz na kursie, wszystko pojdzie sprawniej...

Gość > 17-12-2007, 16:19

Mangom, nie martw sie, roznice zauwazysz i to OGROMNA dopiero po paru miesiacach

Ja nie chodzilam na zaden kurs angielskiego w Finlandii, ale mieszkalam z brytyjska rodzina i po pol roku to sie sama sobie dziwilam, skad sie tyle nauczylam... :-O

Z poziomu nieco nizej niz FCE na poziom wyzszy niz CAE bez kursu i nawet sie nie wysilajac :twisted:

bo ja wtedy caly moj czas wolny przeznaczalam na szwedzki. Oplacalo sie - po 2 latach pobytu w Szwecji na kazdym kroku sie ludzie dziwia, jakim cudem tak szybko mi poszlo. Ostatnio lekarka w piatek

tootalna > 21-11-2009, 19:30

hmmm

piszecie, że kursy 50F lub więcej

ale czy to opłata za tydzień miesiąc czy cały kurs?

i jak wygląda taki kurs? kiedy można się zapisać? w każdym momencie? kto tam uczęszcza?(polacy?) etc

btw.Witam;-)

Yoanna > 21-11-2009, 22:34

ja place 300f za semestr (sa 3 semestry). zapisywac sie mozna przed rozpoczeciem semestru albo na poczatku, czasami jak sa miejsca to pozwola ci dojsc w trakcie, ale nieraz finansowo ci sie to nie oplaci. no a w grupach masz osoby z roznych panstw, ale z polski tez ktos na pewno sie trafi bo tu polakow pelno
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia