-
-
Re: dodatkowe pieniadze
Grizzly > 15-06-2007, 9:47
Dostałam wczoraj bardzo fajnego długiego maila, no i to jest jego fragment:
by the way, do you mind babysitting that night??(You get extra for weekend stuff by the way.. but you don't 'have' to do it...)
No to chyba jednak dostaje co? extra za weekendy, i za każd? dodatkow? godzinę w tygodniu 3Ł -
Gość > 15-06-2007, 10:26
no to bardzo dobrze
z tym "don't have to do it" to tez mialam - bo moglam zawsze hostom powiedziec, ze mam juz swoje plany: wiec z ich pomyslowych 5 baby-sittingow zrobilam 2 8) -
WAMPIREK > 15-06-2007, 10:35
Agu?,nic tylko konto otwierać
Ale Ty tam nie rob non stop baby-sittingow na weekend
A ciekawe jak to u mnie bedzie czy bedzie cos extra :roll: i tak jest dobrze -
Grizzly > 15-06-2007, 11:09
Nie no co? Ty, czasami owszem ale nie mam zamiaru tracić wszystkich weekendów na baby sittingi! W końcu tyle rzeczy jest do zobaczenia, zrobienia w Anglii, kiedys trzeba odpocz?ć, nie? No i oczywi?cie..
My już mamy swoje plany
;p -
WAMPIREK > 15-06-2007, 11:20
Oczywiscie,wkonu nie jedzie sie po to by pracowac(głownie),ale zebyc cos przezyci realizowac nasze plany -
Yoanna > 15-06-2007, 19:46
ja mialam 5L za kazda extra godzine ;D i czemu ja ucieklam od tej familii? :roll: heheh
(pieniadze to nie wszystko) -
nowa123 > 01-06-2009, 21:17
zdecydowalybyscie sie na sprzatanie np u sasiadow by uzyskac dodatkowe pieniadze do kieszonkowego?? -
kamildzianka > 01-06-2009, 21:27
Tak -
agulka > 01-06-2009, 21:28
jak to mowia, zadna praca nie hanbi, ale sprzatac bym nie chciala. ja dodatkowo pilnowalam dzieci, a obecnie dodatkowo udzielam korepetycji.
wiele moich kolezanek dorabia sprzatajac. nie uwazam, zeby to bylo cos zlego, ale ja lestem na to zbyt leniwa... to ciezka praca. mysle jednak, ze gdyby mnie sytuacja zmusila, to bym sie zmobilizowala. -
shante > 01-06-2009, 21:35
A ja właśnie na odwrótWolałabym dodatkowo sprzątać niż zajmować się dziećmi :lol:
I fakt, też jestem leniwa, ale jak już się zabiorę za sprzątanie, to nie potrafię skończyć - wpadam w jakiś trans :lol: