-
-
Re: bUka za wielką wodą;P
bUka > 15-06-2006, 23:56
ech jejq nawet ty we mnie nie wierzyła?..... kurna chyba się ztaczam powoli -
Yoanna > 16-06-2006, 0:07
po prostu kazde uzaleznienie jest silniejsze od czlowieka heheh :wink: jedyne lekarstwo to wyjechac tam gdzie nie ma neta, ja tak mialam 3 tyg, przez ten czas na forum bylam 2 czy 3 razy... teraz musze to odbiac sa sa :lol: -
bUka > 16-06-2006, 0:15
ale wiesz co... pociesza mnie jeden fakt...
awansowałam na MŁODZIKA!!! jeeeeee :lol: 8) -
Yoanna > 16-06-2006, 0:21
gratuluje, warto bylo wejsc jeszcze dzis, prawda? ;D
jeszcze 30 i chyba ci sie zmieni na au pair? jakos tak to chyba leci -
bUka > 16-06-2006, 0:30
łał.... no ale ehh nie żebym se posty specjalnie napbijała.... ja poprostu z nudów lubie sobie pisać sama do się.... a zwłaszcza je?li nikogo na gygy ni ma wrrrrrr :evil:
no nic na dzis sobie juz dam spokój, ale wiesz ja zawsze musze mieć ostatnie zdanie -
Yoanna > 16-06-2006, 0:43
ja tez se lubie popisac hehehe
a z tym ostatnim zdaniem to chyba ci nie wyjdzie bo ja jeszcze nie spie -
maada > 16-06-2006, 0:50
w takim razie ja sie wtrace i ostatnie zdanie bedzie nalezalo do mnie :twisted: pozdr. heh a ja "juz" tez jestem mlodzikiem a wydawalo mi sie ze taka stara jestem :lol: -
bUka > 16-06-2006, 1:02
ach wy france jedne.... ale ja też jeszcze nie ?pieterefere 8)
ale kurcze co? w ogóle zeszłam od tematu.... może napisze jak to dzis pięknie dzień spędzilam... a więc wstalam, komp, poszlam spac, komp, wstala, komp, obaid, komp, spać, wstałam, komp, grill(czyt. kolacja), komp, autkiem se po?migałam i teraz znowu komp.... ach jakiż ten dzień jest urozmaicony.... i jutro to samo tylko, że wieczorem protek opolski, w sensie dżampreza :lol: 8) :twisted: -
bUka > 16-06-2006, 15:43
mamma mia... się topie normalnie 8O ... u was też tak gor?co... hmmm bo niby sl?sk to najcielpejsze miejsce w polsce 8)
ufff wiecie co... nie radze wsiadać dzi? do auta bez klimy... ja niestety takowe posiadam..... ufffff masakra jak wyszłam to du.pa i plecy całe mokre aż wstyd w ogóle mi było..... ale szczę?cie że w domu chłodniutko... wła?nie delektuje się zimn? kol? z lodem ajjj jak dobrze :lol:
no nic trza sie za sprz?tanie brać :? ciał :lol: -
Yoanna > 16-06-2006, 16:10
a mi tam nie jest cieplo. niby slonce swieci mocno, jakies 25 stopni albo wiecej a dla mnie to nie jest cieplo heheh bo w hamburgu sie przyzwyczailam do upalowwiec jak dla mnie moglo by byc jeszcze cieplej hehe