• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

prezenty swiateczne dla host rodzinki...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• prezenty swiateczne dla host rodzinki...

• prezenty swiateczne dla host rodzinki...
  • Re: prezenty swiateczne dla host rodzinki...

NELTILIA > 22-12-2005, 5:50

o rety laski - do swiat 4 dni a ja prezentof dla hostow nie mam( myslalam ze cos znajde tu na forum ale widze ze wiekszosc z Was ma z tym problem!

Dzieciom jest kupic zdecydowanie latwiej niz rodzicom!

m a s a k r a

i co ja teraz zrobie??? wrrrr

zapodajcie jakies konkretne pomysly plis

agulka > 22-12-2005, 17:12

ty mi nic nie mow..ja prezenty musialam wymyslic dla hostow, rodzicow hostki, jej siostry i jej babci..

i takim sposobem zakupilam:

hostka - koszyk spa -wielgasny z calym zestawem do wlosow, twarzy i stop

host - elegancko zapakowany zetsaw dla golfiarzy / zegarek i jakies tam "narzedzie" / , ktory chwala bogu przyszedl na czas

siostra hostki - w victorias secret kupilam jej zestaw olejkow, za jedyne 22$

mama hostki - komplet 6 pieknie pachnacych swiec

tata hostki - jako, ze lubi czytac kupilam mu ksiazke o historii europy

babcia - tu pojecia nie maialam, wiec dostanie pudelko na bizuterie , ktorej ma od cholery!

a dla dzieci :

bejbik - chodzik / 5 w 1/

srednia - lalka chou chou z ubrankiem

chlopaczek - farma skladajaca sie z 110 elementow, w tym wszystkie maszyny rolnicze, ktore on lubi. jak ja rozlozylam u siebie w pokoju to mi pol pokoju zajela.. :lol:

takim sposobem oglaszam bankructwo.. :lol: ale przynajmniej wiem, ze im sie prezenty spodobaja

(-:MARZENA:-) > 22-12-2005, 21:35

wow 8O

martamaua > 22-12-2005, 21:41

Hostom duperele do kuchni,cos na choinke,kieliszki do wina.

Dzieci:

mala spodniczke

duza komplecik bielizniany

I wiecej sie nie wysilam mam gdzies.A niech mi tylko powie, ze malo to jej chyba natrzaskam.

Naprawde w zabawkowym wielkim sie przeszlam dzis i dzieci maja wszystko..... :?

Ciuchow tez majapodni,bluzeczek,bucikow itd.

A jak mi sie maja pierdoly walac pozniej... :roll:

Za duzo w tylku poprostu!Zeby jeszcze miec czelnoc sie upominac, ze jej malo. Niech ja wychowaja.

Ale mam bulwers

Ale zeby chociaz jakis pomysl byl a tu nie da rady,bo wszystkiego zatrzesienie!!!

I do domku tez nakupowalam.Teraz tylko sie zabrac za pakowanie.....W sumie juz to zrobilam tylko ciuchy, ktore popralam jeszcze.....Ehhh......

MONIKA > 23-12-2005, 2:00

Dzis skonczylam zakupy dla hostostwa.

Moj Booki, czy Jull, dwa komplety ciuchow, bo taka wyrosla, ze wszystko jej za male, jeden z dzinsami, golfikiem bawelnianym i sweterkiem, drugi do spania, flauszowa, super mila pizamka, slodka i ciepla. Plus gabka prosto z Pl, super slodki kroliczek. Zabawek ma nadmiar, to i nie widzialam sensu w kupowaniu nowych.

William, buty ze spajdermenem, czy supermenem.

Holly, ksiazka, wlasciwie dziennik, ale juz z notatkami "I love my country" ( :roll: ).

Dla mlodych razem DVD z bajkami, ksiazka z nauka pisania i liczenia, gdzie mozna pisac z markerem, gora slodyczy, wszystkie PL, bo im nagadalam, ze santa w PL przynosi slodycze. Jeszcze mama wsadzila do paczki jakies zabawki, ale poki co dokladnie paki nie rozgrzebalam.

Host, mug taki zamykany z fotkami wszystkich dzieciakow, bo co rano robi w domu kawe i do roboty zabiera, a ma tylko jeden, plus koszlka "Worlds greatest dad", zeby mogl ubrac podczas walk z Willem, kiedy ten jest super herosem. :lol:

Hostka, dwa zestawy kosmetykow, jeden maly, drugi duzy, waniliowe oba, bo ona sie waniliuje all the time.

Cos mi sie zdaje, ze pominelam jakies sztuki, ale... nie moge sobie przypomniec.

Teraz koncze kompletowanie dla tesciostwa.

Czarna_ski > 25-12-2005, 3:08

troche nieladnie wyszlo z tymi prezentami... szefow uprzedizlam z 10 razy, ze na swieta mnie nie bedzie. dlatego oczywsite dla mnie bylo ze nie kupujemy sobie prezentow. a oni mi jednka kupili. i to nie jeden tylko 3, w tym kosmetyki, ciuchy z Old Navy... Karty Rabatowe... Ech...

rumhelka > 25-12-2005, 16:58

ja tez wyjechalam na swieta, ale dla mnie to raczej oczywiste bylo ze dajemy sobie po prostu prezenty wczesniej.

Moim hostom moje prezenty sie podobaly, troche smieszne byly wiec spedzilismy mily wieczorek z hinduskim zarciem i rozpakowywaniem podarunkow. Mi troche szczeka opadla jak zobaczylam co mi kupili - naprawde piekny zloty pierscien(bo tego nawet nie mozna pierscionek nazwac). Kurcze tak milo mi sie zrobilo

agulka > 26-12-2005, 4:08

odnosnie prezentow..mnie zamurowalo...tyle tego bylo. najbardziej ucieszyly mnie trzy prezenty... naszyjnik z bialego zlota z trzema diamentami!!! czy wy to sobie wyobrazacie?! no zamurowalo mnie... jeszcze to byly "niby" prezenty od dzieci..stad trzy diamenty recznie malowany kubek porcelanowy...zzzzzzzz Boleslawca! hihihi

od mamy hostki dostalam torebke... zamowiona z londynu. sliczna, czarna skorzana..taka jak chcialam, tyle, ze mnie na nia nie stac bylo.. juz nawet nie napisze ile kosztowala... / upolowalam ja kiedys na wystawie jak bylysmy wlasnie z jej mama na zakupach..ale raz byla juz zamowiona dla kogos..dwa..cena mnie zabila! / a tu prosze.. jej mama pamietala

dodatkowo dostalam karte do sephory na 200$ od hostki, 250$ do salonu fryzjerskiego wloskiego stylisty.. do ktorego chcialam isc..ale kasy mi szkoda bylo.. piekna ramke na zdjecia, gore slodyczy w skarpecie, koszyczek kosmetykow , wlasciwie dwa.bo hostki siostra tez mi taki kupila , tyle, ze inny szalik, skorzane rekawiczki, szlafrok z victoria`s secret. i cala mase ozdob swiatecznych, w tym jedna srebrna gwiazdke z wygraderowanym napisem, ze to dla mnie na pierwsze swieta w ameryce.

normalnie mnie zamurowali prezentami. na szczescie moje prezenty tez sie spodobaly, szczegolnie dzieciom

a jak u was?

MONIKA > 26-12-2005, 18:47

Ja dostalam swoje "kartony", bo inaczej tego sie nazwac nie da dzien wczesniej. Przywiozlam je do Thiago, bo tu swietowalam. Taka gore teraz mam (bo stad oczywiscie dodatkowe pudla doszly), ze musze na dwa razy kurs do domu strzelic, bo zabrac sie nie jestem w stanie. Do auta tak, ze zeby te torby i pudla chwycic. :lol:

Rozlicze sie u siebie. :wink:

Ally > 01-01-2006, 16:38

O k..... !!!!!Tomnie zdrowopopieprzylo, ja prawie na kazdegodzieciaka wydalam ostro kasy, na hostke wydalam uwaga....300 € az mi teraz glupio jak czytam to forum. Ale ona tez ostro drogi prezent mi walnela, nie moge powiedziec zlego slowa dostalam video-camere za 200€ bo byla promocja w musgrave i wybulila 700 eurona basen i silownie alepowiedzialam, ze jej to oddam po nowym roku bo to jednak jest chol... duzo kasy. Wiec ja po nowym roku wychodze z dlugow i biore sie za oszczedzanie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia