• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie

• Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie
  • Re: Ofiary kulturalnej agencji au-pair zglaszajcie sie

kasik > 28-01-2006, 9:49

Hmmm, prosta sprawa, kto by wybral te agencje, gdyby wiedzial o tym wszyskim co go spotka pozniej..?

Ubezpieczenie z agencja ma tyle wspolnego, ze decydujac sie na to biuro nie masz zadnego wyboru, jedyny to pomiedzy podstawowym i rozszerzonym, a co to zmienia to juz kiedys byla dyskusja na tym forum (wyszlo, ze nic). Takze sprawa jak dla mnie wydaje sie oczywista, wiec nie ma co filozofowac, ze nikt nikomu nie narzucal agencji. Rozmawiamy o faktach a nie o przypuszczeniach co by bylo gdyby pani x nie wybrala agencji XX.

"okladka" jak to Pati nazwala jest ladna i kusi wiele osob, nie ukrywam, ze i na mnie wywarlo to dobre, profesjonalne wrazenie, i co z tego.. :?

pati_california > 29-01-2006, 7:32

pamietam, jak jeszcze zastanawialam sie czy w ogole jechac mialam oferte z "naszej" agencji - katalogi,broszury, wszytko ah i oh...

oraz oferte z innego biura tyle ze do Angli.. zwykle kserowki, ..

jak pokazalam to kolezance zeby poznac jej zdanie to ona powiedziala: wez przestan tu Ci daja jakies kserowki, niewiadomo co to, a tu masz wszystko ladnie, dokladnie..

i tak wybralam i poznalam "nasze: biuro...

moja znajoma poszla ze kserowkami..

nie musze chyba mowic ze dobrze wybrala..

MONIKA > 30-01-2006, 1:29

Slowo komentarza, emm, naprawde gow.no mnie odchodzi co o mnie myslisz, ja ci nie wypisuje, jakie mam o tobie zdanie... a moglabym :lol:

odpusc sobie, bo nudna jestes, moje kursy, na harvardzie i nie tylko, nie twoj problem, pierwsza fanka jestes, wyszpiegowalas mnie na forach poznaniacy w us, to co mozna o tobie powiedziec, nie masz co robic. odwal sie i tyle, nie umiesz..?

a skoro na poczatku taka madra bylas, wszystko umialas sobie wywalczyc w agencji, ty jedna zajebista bylas, to co teraz sie stalo.

tak jestem bardzo zadowolona z uslug naszej agencji. nie mialam zadnych problemow z nimi, z ubezpieczeniem, z niczym.

Emm > 30-01-2006, 2:48

wez sie monika odpierdol po prostu ode mnie. Daj mi swiety spokoj, bo rzygam normalnie jak czytam twoje wypociny.

nie wchodz mi w droge, nie odpisuj na moje posty, po prostu sie odpierdol.

pati_california > 30-01-2006, 5:45

dziewczyny dajcie spokoj,

ile mozna, za kazdym razem jak temat wraca do normalnosci ktoras musi wyskoczyc i zaczac "przepychanki" od nowa..

piszcie sobie privy, jezeli juz naprawde musicie..

peace

leneczka > 30-01-2006, 8:28

"bo rzygam normalnie jak czytam twoje wypociny"

:lol:

zarazilam sie od pacjenta? :lol: 8O

martamaua > 30-01-2006, 21:03

Klub rzygaczy czas otworzyc

Kalia > 01-02-2006, 1:38

czytm i sie zastanawiam czy tylko to biuro ma tak? opinię?? w innych takie historie się nie zdarzaj???> mi się też wydaje ze wszystko jest oki?? ale jak sobie poczytałam to nabieram w?tpliwo?ci...:-( czy s? na forum dziewczyny które maj? podobne do?wiadczenia ale z innym biurem??

Lionka > 01-02-2006, 1:41

Dziewczyny przerazilyscie mnie!

mam nadzieje ze w moim przypadku nie bedzie tak zle, choc po waszych postach wydaje sie ze tylko cud moze mnie uratowac!

Wyjezdzam wlasnie z tym biurem w polowie lutego. Musze przyznac ze warszawskie spotkanie zrobilo na mnie duze wrazenie - byle operki opowiadaly o swoim pobycie, dawaly dobre rady, mozna bylo pytac pytac i pytac...

Nie moge sie wycofac bo juz zaplacilam czesc kasy, zreszta wylot blisko, z pracy zrezygnowalam dla tego wyjazdu

to ma byc frajda, niezapomniane przezycie "YEAR OF EXCITEMENT" i mam nadzieje ze tak bedzie, mimo wszystko

przynajmniej mam wrazenie ze ta rodzinka do ktorej jade jest fajna

oby to wrazenie mi na zawsze zostalo

na razie planuja przyjecie na moja czesc

oliwka911gt > 01-02-2006, 1:53

to biuro od razu nie wbudzilo we mnie zaufania mimo ze mialo piekna okladke jak ktos wczesniej nazwal. spotkanie?? nienajlepiej wspomina, bo te laski, ex operki to bardziej zainteresowane soba byly niz nami. natrectwo i tyle. a czemu ta agencja ma takie foldery a nie inne?? odpwiedz jest prosta nie kazde biuro ma tak duze naklady finansowe na kampanie reklamowa. niekazde biuro zdziera pieniadze za wszytko co sie da. a tu niestety tak jest :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna