-
-
Re: agulka w krainie simsow..
agulka > 07-08-2005, 1:29
no masz jak w banku kobito ze sie spotkamy
ja jestem juz po 1 spotkaniu z koordynatorka , ktora przyniosla mi tone materialow..typy przewodniki, mapy, szkoly..eh..full tego mam! w ogole przemila kobieta
dzisiaj ide degustowac winko..z siostra mojej hostki..na jakies winowe swieto..czy jakos tam tak..aaaa festiwal wina to sie nazywa..przypomnialo mi siepozdrawiam -
zofija > 07-08-2005, 10:03
Agulka !!!!!!!!!!!! hehehehe zajefana rodzinka widze !! hehehehe gdzie Ty taka wyczailas ?? w necie ?? czy przez agencje pojechalas ?? bo juz nie pamietam ...
A jak tam Zaba ?? hehehe wszystkiego naj kobicinko i szalej tam swoim superpwym carem hihi !! a hoj !! -
agulka > 08-08-2005, 17:20
thx ZOFIJKOjechalam przez agencje. a zaba ponoc teskni za mna ja za nim niekoniecznie... -
Mlody > 09-08-2005, 13:36
No ładnie ładnie ;-)
Czytam zaleglosci, ale sie tego wszystkiego narobilo przez 2 tyg
Agulka super, ze tak Ci sie podoba
Kissek -
agulka > 09-08-2005, 18:08
kissek slonkowlasnie wrocilam z podworka z dzieciakami...jemy lunch..i fruuu dzieciaczki do wyrka...
odezwe sie pozniej...
ps. sasiad mnie dzisiaj odwiedzil...niom..fajny jest -
agulka > 09-08-2005, 20:44
w niedziele poznalam polska operke - mieszka jakies 40 minut ode mnie..wiec jak na usa..to powiedzmy, ze bliskojest w moim wieku i jakos szybko zlapalysmy wspolny jezyk poza tym odezwala sie do mnie operka z mojej miejscowosci..z tajlandii ale jak dzwonila to za "chiny" nie rozumialam co ona mowi..tak polamanego ang to jeszcze nie slyszalam ...hmmm chyba na migi bedziemy sie komunikowaly :lol:
dzisiaj rano wpadl sasiad..w ogole zaprosil mnie ostatnio na kawe..ale ja DURNA KROWA!!! powiedzialam, ze nie bardzo mam czas....oj debil ze mnie...
no ale dzisiaj sasiad przekupil malego zeby zwial do niego na podworko..maly zwial..i takim sposobem jednak odwiedzilam sasiadapoki co bez kawy.. a teraz sasiad frrrrruuuuu nad niebem..bo on pilot ..i wraca w next week -
martamaua > 09-08-2005, 21:06
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :twisted: :twisted: :twisted: -
leneczka > 09-08-2005, 21:16
a ile pilot ma lat?
bosh.. juz go coham :] -
monica07 > 10-08-2005, 0:23
juz to mowilam ale powtorzepiloci sa najlepsiejsi
agulka glupolku idz z nim na ta kawe. albo herbate. albo cole alb fante. i badz bamboocha i umow sie z przystojnym sasiadem nie badz taka -
agulka > 10-08-2005, 1:02
dobra...to bede "bamboocha " :wink: ..no ale teraz to musze czekac az on wroci..
a ile ma lat..hmmm dobre pytanie..tak na moje oko to gdzies w przedziale 26 - 30...mlodo wyglada..wiec trudno okreslic..hmmm wypytam przy kawie
aa i nie wiem, czy mowilam..ale ma tez slodkiego pieska..