• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Grudzień 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Grudzień 2012

• Wątek zamknięty
  • Grudzień 2012
  • Re: Grudzień 2012

sylvia > 05-11-2012, 16:26

rafcioo28 Gratuluje!

ambiwacencja > 05-11-2012, 17:32

[quote name="rafcioo28"]JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSTTTTTTTT?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wkońcu udało sie, mam swoja rodzinke ze snów, i mam ameryke po przejsciach z 4 wczesniejszymi rodzinami piata okazała sie ok. No wiec !0 grudzien witaj KAlifornio !!!!!!!!!!!

pozdrawiam[/quote]

Gratuluje!!! I ciesze sie Twoim szczesciem )) Mam nadzieje ze i my znajdziemy swoje wymarzone rodzinki

A jak tam u Was dziewczyny? Dzieje sie cos na profilach?

sylvia > 05-11-2012, 17:42

Niestety u mnie chwilowy przestój..

A u Was jak?

ambiwacencja > 05-11-2012, 17:59

Ja mam dwie rodzinki na profilu. Z jedna mailuje a z druga pewnie jutro bede rozmawiala na skype. Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Troche lokalizacje mi nie pasuja ale jak rodzinka okaze sie swietna to sie zdecyduje (jezeli mnie zechca oczywiscie).

rafcioo28 > 05-11-2012, 18:15

No jade do rodziny z 2 chlopakami, do Irvine, California jakies 45 minut od Los Angeles. no fajnie wszystko fajnie, ale kurcze troche szkoda mi tych studiów.

Jarzebinka > 05-11-2012, 19:27

Wiesz, co ja mam to samo jestem pierwszy rok na studiach. Właściwie to pierwszy miesiac. Ale chyba nie ma co sie wachac! Studia na nas poczekają !

madz > 05-11-2012, 20:45

Dołączę się, choć mój wyjazd jeszcze daleki własnie ze względu na studia, chciałabym dokończyć rok i wtedy wezmę urlop dziekański i wyjadę.

No i teoretycznie jak byś była po pierwszym roku to nawet w połowie roku mogłabyś wziąć dziekankę, a tak to rzucić studia trzeba i potem znowu podchodzić do rekrutacji, zapewne po 2 latach bo jak się wrócić to będzie też trochę za późno.

rafcioo28 > 05-11-2012, 23:09

[quote name="madz"]Dołączę się, choć mój wyjazd jeszcze daleki własnie ze względu na studia, chciałabym dokończyć rok i wtedy wezmę urlop dziekański i wyjadę.

No i teoretycznie jak byś była po pierwszym roku to nawet w połowie roku mogłabyś wziąć dziekankę, a tak to rzucić studia trzeba i potem znowu podchodzić do rekrutacji, zapewne po 2 latach bo jak się wrócić to będzie też trochę za późno.[/quote]

oj prosze cie, prosze... nie mow tak bo znowu zaczynaja istniec jakies watpliwosci. A tak wgl to przecież istnieją nabory letnie i zimowe, wiec moge zaczać studia po przyjezdzie w grudniu nawet od lutego, wiec nie ma co. A odnosnie procesu rekrutacji to nie mam co sie martwic, bo matura poszła mi bardzo dobrze i dostane sie bez problemu tam gdzie teraz jestem, (juz mnie o tym zapewniaja )

A wy jak tam dziewczyny/chłopaki .. leci ktos 10 grudnia? bo jak narazie widze ze wszyscy 3-go

madz > 05-11-2012, 23:21

rafcioo28 a co i gdzie studiujesz jeśli wolno zapytać? :)

W sumie to i racja co napisałeś. A może zrekrutować się w przyszłym naborze i nie chodzić na zajęcia do grudnia? :P

rafcioo28 > 06-11-2012, 0:58

Ja studiuje na LSW w Warszawie.

A odnośnie ostatniego pytania to nie wiem o co ci chodzi ?

Jeżeli bedziesz na liscie studentow, zostaniesz przyjeta na studia a nie bedziesz chodziła na zajecia, to automatycznie cie skreslaja z listy. nie wiem czy o to ci chodziło no ale...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia