-
-
Re: Grudzień 2012
sylvia > 05-11-2012, 16:26
rafcioo28 Gratuluje! -
ambiwacencja > 05-11-2012, 17:32
[quote name="rafcioo28"]JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSTTTTTTTT?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wkońcu udało sie, mam swoja rodzinke ze snów, i mam ameryke po przejsciach z 4 wczesniejszymi rodzinami piata okazała sie ok. No wiec !0 grudzien witaj KAlifornio !!!!!!!!!!!
pozdrawiam[/quote]
Gratuluje!!! I ciesze sie Twoim szczesciem)) Mam nadzieje ze i my znajdziemy swoje wymarzone rodzinki
A jak tam u Was dziewczyny? Dzieje sie cos na profilach? -
sylvia > 05-11-2012, 17:42
Niestety u mnie chwilowy przestój..
A u Was jak? -
ambiwacencja > 05-11-2012, 17:59
Ja mam dwie rodzinki na profilu. Z jedna mailuje a z druga pewnie jutro bede rozmawiala na skype. Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Troche lokalizacje mi nie pasuja ale jak rodzinka okaze sie swietna to sie zdecyduje (jezeli mnie zechca oczywiscie). -
rafcioo28 > 05-11-2012, 18:15
No jade do rodziny z 2 chlopakami, do Irvine, California jakies 45 minut od Los Angeles. no fajnie wszystko fajnie, ale kurcze troche szkoda mi tych studiów. -
Jarzebinka > 05-11-2012, 19:27
Wiesz, co ja mam to samo jestem pierwszy rok na studiach. Właściwie to pierwszy miesiac. Ale chyba nie ma co sie wachac! Studia na nas poczekają ! -
madz > 05-11-2012, 20:45
Dołączę się, choć mój wyjazd jeszcze daleki własnie ze względu na studia, chciałabym dokończyć rok i wtedy wezmę urlop dziekański i wyjadę.
No i teoretycznie jak byś była po pierwszym roku to nawet w połowie roku mogłabyś wziąć dziekankę, a tak to rzucić studia trzeba i potem znowu podchodzić do rekrutacji, zapewne po 2 latach bo jak się wrócić to będzie też trochę za późno. -
rafcioo28 > 05-11-2012, 23:09
[quote name="madz"]Dołączę się, choć mój wyjazd jeszcze daleki własnie ze względu na studia, chciałabym dokończyć rok i wtedy wezmę urlop dziekański i wyjadę.
No i teoretycznie jak byś była po pierwszym roku to nawet w połowie roku mogłabyś wziąć dziekankę, a tak to rzucić studia trzeba i potem znowu podchodzić do rekrutacji, zapewne po 2 latach bo jak się wrócić to będzie też trochę za późno.[/quote]
oj prosze cie, prosze... nie mow tak bo znowu zaczynaja istniec jakies watpliwosci. A tak wgl to przecież istnieją nabory letnie i zimowe, wiec moge zaczać studia po przyjezdzie w grudniu nawet od lutego, wiec nie ma co. A odnosnie procesu rekrutacji to nie mam co sie martwic, bo matura poszła mi bardzo dobrze i dostane sie bez problemu tam gdzie teraz jestem, (juz mnie o tym zapewniaja )
A wy jak tam dziewczyny/chłopaki .. leci ktos 10 grudnia? bo jak narazie widze ze wszyscy 3-go -
madz > 05-11-2012, 23:21
rafcioo28 a co i gdzie studiujesz jeśli wolno zapytać? :)
W sumie to i racja co napisałeś. A może zrekrutować się w przyszłym naborze i nie chodzić na zajęcia do grudnia? :P -
rafcioo28 > 06-11-2012, 0:58
Ja studiuje na LSW w Warszawie.
A odnośnie ostatniego pytania to nie wiem o co ci chodzi ?
Jeżeli bedziesz na liscie studentow, zostaniesz przyjeta na studia a nie bedziesz chodziła na zajecia, to automatycznie cie skreslaja z listy. nie wiem czy o to ci chodziło no ale...