• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Listopad 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Listopad 2012

• Wątek zamknięty
  • Listopad 2012
  • Re: Listopad 2012

adziszkowa > 30-09-2012, 13:58

APC

paulina1377 > 04-10-2012, 16:33

Piszcie tutaj na bieżąco co się u Was dzieje Bo u mnie NIC

viki2131 > 04-10-2012, 19:33

u mnie tez nic sie nie dzialo jakis czas a teraz.... nie wiem co mam robic. W tamtym tygodniu rozmawialam z rodzinka z somerville- host mama polka, 2 dzieci- mowia biegle po polsku i angielsku. Wszystko fajnie ale jakos tak nie przekonana jestem. Chcieli aby au pair przyjechala 5 listopada- dla mnie rewelacja spiesze sie troszeczke. Ale po kilu dniach dali mi odp ze jednak nie.. bo przyjezdza jej kuzynka czy jakos tak i ze mnie strasznie przepraszaja... no coz trudno, zdarza sie, przelknelam to jakos. Wczoraj znalazlam super rodzinke na aupair.com taka perfect family host i teraz troche mailujemy. Patrze wieczorem na maila a tam rodzina z somerville jednak mnie chce!!!! i chce odp dzisiaj.

Tylko ja juz zdazylam sie pogubic, bo wszystko fajnie, mili ludzie, mowi po POLSKU co jest dla mnie super bo moj ang jest naprawde slaby a z drugiej strony tamci- polnocna carolina wiec pogoda tez fajna, auto do dyspozycji, generalnie troche wiecej bonusow, generalnie wygladaja jak z obrazka i juz sama nie wiem co mam robic....

mamecia > 04-10-2012, 21:27

Somerville w MA? Często tam bywam, fajne miasteczko no i podlega pod bostońskie metro więc samochodu nie potrzebujesz

DominikaDomi > 05-10-2012, 11:25

Ta rodzina z Somerville jest co najmniej dziwna. Tez z nimi rozmawialam chyba w tym samym czasie co ty. I tez dostalam maila, ze jednak mnie chca. I chca odpowiedz jak najszybciej. Jeszcze im nie odpisalam, ale juz wiem, ze na pewno nie chcialabym do nich jehcax bo jakos tak im nie ufam przez to cale zamieszanie.

angelaa > 05-10-2012, 15:07

właśnie dostałam wiadomość od tej rodzinki. chyba troche niezdecydowana jest

DominikaDomi > 05-10-2012, 15:18

No niestety. A ty nie mialas wyjechac czasem styczen/luty?

Mysle, ze gdyby rozmawiali z jedna osoba konkretnie to moze juz by mieli jakas au pair. A jak zmieniaja decyzje co 2 dni to raczej ciezko. I pisza do wszystkich naraz.

angelaa > 05-10-2012, 15:24

no właśnie mam taką datę podaną heh ;p dziwnie

angelaa > 05-10-2012, 15:49

Dominika, a w ogóle to co w nich dziwnego? bo gościu mówi całkiem sensownie i nie wiem czy mam mu w ogóle odpisać hahah

DominikaDomi > 05-10-2012, 16:42

Generalnie sa bardzo mili. Przynajmniej takie sprawiaja wrazenie.

Ale najpierw pisza do mnie i chca sie umowic na rozmowe. Wiec ok umawiam sie z nimi i w sumie ich polubilam. Czekalam 2 dni na odpowiedz od nich i napisali, ze bardzo im przykro, ale jednak kuzynka hostki do nich przyjezdza, a po tygodniu okazuje sie, zejednak kuzynka hostki nie przyjezdza i pisza mi, ze chca, zebym byla ich au pair w miedzyczasie pisza to samo do innej dziewczyny. Balabym sie po prostu, ze w ostatniej chwili znow zmienia zdanie.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia