-
-
Re: Cos od Marzenki :D
Yoanna > 25-01-2006, 18:38
[quote name="(-]wogole z kazdym dniem poznaje ich lepiej (mailowo i zdjeciowo) i coraz bardziej mi sie to wszystko zaczyna podobac :-) [/quote]
i nawet do palcow hostki sie przyzwyczailas? :lol: -
bahaha20 > 25-01-2006, 22:09
No bo z tymi palcami to wyjechalas
Poza tym, podoba mi sie Twoje podejscie. Najwazniejsze jest pozytywne myslenie! Wiekszosc marudzi, ze rodzina na pewno bedzie zjebana itd -
(-:MARZENA:-) > 26-01-2006, 15:56
do palcow nadal nie jestem przekonana... :/ :lol: :lol: :lol:
a nastawienie musi byc- przeciez nie bede siedziec i plakac~! -
monica07 > 26-01-2006, 17:00
ale ze mnie gapa, przeoczylam takiego newsa! Marzena ty do Hiszpani lecisz? super, juz zazdroszcze tego slonca i ciepla! -
Yoanna > 26-01-2006, 19:23
a w ogole to super ze juz wiesz kiedy i gdzie jedziesz, masz bileciki wiec wszystko pewniejsze
tez tak chce :wink: -
(-:MARZENA:-) > 31-01-2006, 1:11
eh powie tak dostalam dzis super extra oferte pracy au pair
najpierw mailik ze taka a taka rodzinka mnie do swojej hot dodala- profilek calkiem spoko (no ale nic nie bije mojej Spain)ale patzre na czas przyjazdu i cos mi nie gra- wkoncu doszlam ze znowu jakims cudem zmieniono mi czas przyjazdu w preferencjach na od kwietnia no ale z drugiej strony mam wyraznie napisane w liscie ze szkole koncze w maju- jak ja nie cierpie organizacji zakazanych stronek!
ale najlepsze bylo potem- przyszedl mail juz bezposrednio od tego single father (hehe) tresci nastepujacej:
Hi Marzena,
We are looking for a new Aupair for our family and your profile on xxxxx caught my attention.
Please have a read at my family profile and my online interview.
Should you think you are suited to our family please reply with any questions you may have.
We have never thought about having 2 Aupairs before but I guess 2 pair of hands are better than 1!
Kind regards,
hehe wywarlam na facecie wrazenie ;-)
ale w sumie tak jakbym nie miala szkoly to kto wie- kurde opieka nad jednym 4 latkiem tylko- bo 2 au pair by miala 2 starszych dzieci, lokalizacja ok i wogole- ta ich au pair zostaje do lipca- ja mialbym byc do wrzesnia ;-)
musze panu odpisac maila ze niestety ale nie- na pewno jakiegos milego i z humorem - hehe
ogolnie gosc mi humor poprawil -
Yoanna > 31-01-2006, 1:16
mnie tez wkurza ze te daty same sie zmieniaja wrr jakas rodzinka napisze, myslisz fajna, a sie okazuje ze oni chca kogos asap hehe mialam takie historie w tamtym roku :wink: -
(-:MARZENA:-) > 31-01-2006, 1:19
i druga oferta z dzis- tez single father (mam dzis farta do samotnych ojcow) acha dodam ze dzis sobie odswiezylam profil i znalazlam sie na szczycie listy operek- that's why tyle ofert
Hello,
Only have one question are you up to the challenge, the boys are already as tall as you and are growing fast. However they have been taught to respect people and to behave. My current au pair is shorter than the boy’s but make up for it with personality and charisma, which is what we are looking for. I am looking for a big sister for the boys, not so much a mother figure. At times however it will be like looking after 3 big kids as I have been known to be one of the boy’s. This is truly what you will be getting into, can you do it?
OK now for the serious stuff.
Here is some more information for you to look at, I have tried to give as much information as I can and in detail:-
i bla bla o obowiazkach ( w tym wiele rzeczy po ktorych widac ze wyraznie przeczytany zostal moj profil)
I have a large family and many of my nieces and nephews are about your age so you should get on very well with them (...)
Please ask me any questions that you may have, as there is no such thing as a silly question.
Hope to speak with you soon
hehe wydaje sie spoko- jakby nie bylotej wstawki ze on tez jest maly chlipiec do opieki :lol: -
Yoanna > 31-01-2006, 1:49
ja teraz przegladalam oferty na jednej ze stronek, i co druga jest od single parent ehhehi w ogole swietne oferty, same po 40-55 funtow... -
Yoanna > 31-01-2006, 14:30
a ja dzis dostalam oferte ze szkocji. dzieko roczne, 8 psowjakas hodowle prowadza ehhe. z tego co kobieta napisala, to przeczytali moj profil dokladnie, ale sie okazalo ze chca kogos asap heheh rodzinki sa fantastyczne...
a w ogole to stwierdzila ze szkocja jest fajniejsza niz anglia :wink: