• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Kursy płatne czy bezpłatne?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Kursy płatne czy bezpłatne?

• Kursy płatne czy bezpłatne?
  • Re: Kursy płatne czy bezpłatne?

MONIKA > 30-04-2006, 23:00

Boze laski, ale niektore piernicza od rzeczy, ja rozumiem podekscytowanie, ale dajcie na luz. Na kurs nie trzeba chodzic, mozna pojechac na kredytowana wycieczke i jest. W pierwszym roku bylam na dwoch wycieszkach, w drugim na dwoch kursach. Zalezy czego chcecie.

Summertime > 18-02-2009, 0:43

Podbijam temat

Dziewczyny, gdzie mogę się dowiedzieć o darmowych kursach w UK? Gdzie mogę ich szukać?

interesują mnie okolice Cambridge, będę wdzięczna za jakiekolwiek info na ten temat będąc tam au-pairką Szukam czegoś, moja prawdopodobnie przyszła host rodzinka pisała mi o jednym ale jest drogi... 48 funtów za tydzień, zajęcia 2-3 razy w tygodniu.... Nie bedzie mnie stać więc szukam lepszej alternatywy, za wszelkie info będę wdzięczna ;]

Yoanna > 18-02-2009, 3:06

bezplatnych to juz raczej nie znajdziesz. kiedys byly, ale wprowadzono oplaty. ale powinnas znalezc jakis college w poblizu, ja wlasnie rozpoczelam i place jakies 20f za 4 godz w tyg..

Summertime > 18-02-2009, 16:05

Kurde, szkoda.

Taki jak mówisz to bym sobie jeszcze fundnęła. A gdzie jestes jeśli mogę się zapytac (miasto mam na myśli)?

Yoanna > 18-02-2009, 19:45

londyn

Summertime > 18-02-2009, 22:22

No w sumie to tam najwięcej wszystkiego i więcej możliwości, ja nie chcę do kompletnej dziury w końcu jechać, hehe

Poly > 28-08-2010, 20:03

Czy kursy są tylko językowe?? A jakbym chciała uczestniczyć w kursie tematycznym np. coś dotyczącego historii lub pedagogiki?? Mam już certyfikat językowy w dwóch języków i trochę to dla mnie bez sensu;/

karolinka > 28-08-2010, 21:04

podejrzewam, ze znajdziesz cos, ale to juz raczej platne bedzie.. najlepeiej sie dowiedziec u zrodla, czyli popytaj w skzole..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia