• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dodatkowe pieniadze na bilety, sprzatanie, karte

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Dodatkowe pieniadze na bilety, sprzatanie, karte

• Dodatkowe pieniadze na bilety, sprzatanie, karte
  • Re: Dodatkowe pieniadze na bilety, sprzatanie, karte

EwelinKa24 > 17-08-2012, 18:01

Może i bezpieczniej, ale ja jeszcze parę miesięcy temu byłam w bardzo podobnej sytuacji i też mi się to przytrafiło w Szwajcarii. Doskonale rozumiem Loriix i zdaję sobie sprawę, przez co przechodzi. Mieszkanie pod jednym dachem z kobietą, która każe ci pakować manatki i wracać, skąd przyszłaś, do łatwych nie należy i najczęściej au pairka w takiej sytuacji woli zaryzykować, byle tylko się czym prędzej uwolnić. Jak przypomnę sobie moją historię, to stokroć wolałam marznąć na dworze przy -13 stopniach, niż znosić idiotyczne docinki ex-hostki, która tylko czekała, aż się wyniosę i chodziła za mną krok w krok.

Loriix > 18-08-2012, 10:24

Hej dziewczyny!!

Jestem juz w Polsce.

Wracalam z naprawde fajnym chlopakiem, ktory mieszka w Szwajcarii od dawna. Wszstko przebieglo bezproblemowo. Nadal jestem w lekkim szoku po tylu przezyciach, ale dochodze powoli do siebie Najwazniejsze ze jestem w domu. Buziaki

rosario > 18-08-2012, 22:55

[quote name="Loriix"]Hej dziewczyny!!

Jestem juz w Polsce.

Wracalam z naprawde fajnym chlopakiem, ktory mieszka w Szwajcarii od dawna. Wszstko przebieglo bezproblemowo. Nadal jestem w lekkim szoku po tylu przezyciach, ale dochodze powoli do siebie Najwazniejsze ze jestem w domu. Buziaki [/quote]

CAŁE SZCZĄŚCIE! dobrze, ze to się tak skończyło :-)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia