• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

NIEZDECYDOWANE AUPAIR?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Masz pytanie? Napisz je tutaj!

• NIEZDECYDOWANE AUPAIR?

• NIEZDECYDOWANE AUPAIR?
  • Re: NIEZDECYDOWANE AUPAIR?

b@by > 14-08-2012, 23:22

skorzystam z okazji i zapytam jeszcze o bilety na samolot, kto je kupuje? Jak to jest z biletem miesiecznym i kursem jezykowym-kto pokrywa koszty? Z gory dzieki za odpowiedzi

Koralina > 15-08-2012, 0:49

Z biletami i kursami jezykowymi wszystko zalezy od tego, jak sie umowicie. ja placilam sama za swoj bilet, ale wiem, ze niektore rodzinki zwracaja potem koszty...

Co do listu - wydaje mi sie troche niedojrzaly... jestes ich pierwsza aupairka? ja trzecia, wiec watpie, zeby to im dalo do myslenia... niektore sprawy chyba lepiej zachowac dla siebie

LadyInRed > 15-08-2012, 0:59

Podejrzewam, że sobie odpuszczę, bo miałoby to jedynie formę "wyżycia się". Z tego co widzę, to oni nie zdają sobie sprawy, że nie są fair, przecież pozwolili podczłowiekowi z takiego końca świata jak Polska, gdzie psy dupami szczekają, przyjechać do ich cudownej Anglii ("macie pesto w Polsce? naprawdę?"), więc i tak są wspaniali, że tak mi pomogli i w ogóle.

Sroczka_22 > 05-09-2012, 18:10

jestem zainteresowana praca jako au pair.prosze pisac na meila:bajaxo@interia.pl

wymienimy sie szczegołowymi informacjami.dziekuje i pozdrawiam

marika1 > 13-09-2012, 14:34

co do niezdecydowania, to ja jestem w takiej sytuacji teraz. wstępnie już umówiłam się z jedną rodziną, ale teraz pojawiła się inna, moim zdaniem, lepsza i nie wiem, ta druga, niby lepsza, to nic pewnego- rozmowy dopiero wstępne, ale są mną zainteresowani. ale strasznie cuzję się nie w porządku wobec tej pierwszej i nie chcę ich tak wystawiać. narazie nie mam co się martwić, bo ta druga w sumie nie zdecydowała się jeszcze na mnie. ale potem nie chcę stanąc przed wyborem... bo co, wybirę tą pierwszą tylko dlatego, żeby im nie zrobić przykrości? a potem będę żałowała ? ale z drugiej strony, nie chcę zachować się nieuczciwie :olaboga:

prettyvisitors > 13-09-2012, 16:36

a rodzinki niby nie rozmawiają z kilkoma au pair na raz? skoro oni mogą, to czemu my nie? jeśli jeszcze nic nie jest ustalone do końca, to moim zdaniem można spokojnie utrzymywać kontakt z innymi potencjalnymi hf.

aagniesia88 > 21-11-2012, 17:43

Pewnie zdecyduję się na roczny wyjazd do Stanów, ale zastanawia mnie czy w tak długim okresie czasu nie znudzi mi się tego typu praca. Któraś była rok au pair? jak z nudą i monotonią?

balbina > 21-11-2012, 22:24

agniesia - wiele dziewczyn przedłuża swoje pobyty i siedzą tam nawet dwa lata, więc to o czymś świadczy
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia