-
-
Re: problem z hostem
BoogiWoogi > 09-07-2012, 21:49
Juz po mnie...
wlasnie zalozylam nowy profil i znalazlam swoja rodzinke szukajaca kogos od sierpnia!!! a ja nie moge znalesc innej roboty.... noz kur...
Dziewczyny znacie jakies rodzinki?
A tak swoja droga- nic mi jeszcze nie powiedzieli o tym. ciekawe kiedy zamierzaja???
Kurna tak czy inaczej bede zmuszona wyleciec z Uk -
EwelinKa24 > 09-07-2012, 22:44
Na easy au pair też mają profil i to nawet ze zdjęciem. Ten "Twój" host na playboya nie wygląda....A hostce szczerze współczuje. Moim zdaniem powinnaś jej o wszystkim powiedzieć zanim ona Ci oznajmi że Cię zmieniają na inny model, bo wtedy może i Ci uwierzy. Dla dobra swojego i ich przyszłej au-pair - wyjaw prawdę. -
BoogiWoogi > 09-07-2012, 22:48
to nie jest takie proste. gdyby tylko chodzilo o to ze nie chce u nich byc i wracac. ale to co innego. nie moge teraz tego im powiedziec dopoki nie znalazlam zadnej rodzinki. zesz kurde..... -
EwelinKa24 > 09-07-2012, 22:51
Jasne, że nie teraz...dopiero jak już będziesz wiedziała dokąd i KIEDY jedziesz, bo przecież gdzieś musisz nocować, ale ja osobiście uważam, że prawda musi wyjść na jaw, bo Ty miejmy nadzieję wydostaniesz się stamtąd czym prędzej, ale na Twoje miejsce przyjedzie inna dziewczyna i może ją spotkać to samo. -
BoogiWoogi > 09-07-2012, 22:57
[quote name="EwelinKa24"]Jasne, że nie teraz...dopiero jak już będziesz wiedziała dokąd i KIEDY jedziesz, bo przecież gdzieś musisz nocować, ale ja osobiście uważam, że prawda musi wyjść na jaw, bo Ty miejmy nadzieję wydostaniesz się stamtąd czym prędzej, ale na Twoje miejsce przyjedzie inna dziewczyna i może ją spotkać to samo.[/quote]
To nawet nie ma takiej mowy, zeby jakas inna tu przyszla i wpadla w to samo bagno. Taki wlasnie jest moj zamiar. powiem jej i to na bank ale jak juz bede bezpieczna. ktoras z dziewczyn doradzila mi zostawienie listu aby odczytali go jak juz ze mna bedzie ok -
EwelinKa24 > 09-07-2012, 23:02
Też dobry pomysł z tym listem, tylko pytanie, czy ten list nie dostanie się w niepowołane ręce? Ja bym poprosiła hostkę o rozmowę w dzień odjazdu, tak żebym mogła w krótkim czasie od tego wyznania wyjść z domu i już nie wrócić. Ciekawe, czy Ci uwierzy, bo przecież może pomyśleć, że wymyśliłaś to z "zemsty" za zwolnienie z pracy....Wiesz, niby scenariusz z telenoweli, ale ja na miejscu hostki pewnie tak własnie bym pomyślała.. -
BoogiWoogi > 09-07-2012, 23:07
wiem, tez tak mysle, ale nie wiadomo jeszcze kiedy mi powiedza. Kurcze juz szukam nie tylko rodzinki ale tez normalnej pracy gdziekolwiek:/ kto by pomyslal... a co najciekawsze w drugi dzien jak wyszlismy na spacer t wdeplam w gow.. psie i sie smieli ze to na szczesci... ta chyba jednak mialo mi pokazac w co wlazlam... -
EwelinKa24 > 09-07-2012, 23:11
hahahahahha......czarny humorSwoją drogą - szukaj. Może udaj się do Job Centre? Dawno już nie byłam w UK, ale jeżeli chcesz to pomogę Ci znaleźć rodzinę w Galway ( Irlandia) -
LadyInRed > 09-07-2012, 23:13
Yyy, a dlaczego oni w ogóle zaczęli szukać nowej au-pair? Skoro nic się nie odzywałaś i dalej robiłaś swoją robotę to co im w Tobie nie pasowało? Nie rozumiem, aż się zaczęłam bać o swoją sytuację, tzn. że może i moi mogliby mi coś takiego odwalić, że nagle "do widzenia", bo im się coś nie spodobało, a wcześniej nawet mnie nie uprzedzą! -
BoogiWoogi > 09-07-2012, 23:20
[quote name="EwelinKa24"]hahahahahha......czarny humorSwoją drogą - szukaj. Może udaj się do Job Centre? Dawno już nie byłam w UK, ale jeżeli chcesz to pomogę Ci znaleźć rodzinę w Galway ( Irlandia)[/quote]
naprawde???? Boze bylabym wdzieczna jak nie wiem co. Nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo!
Jewet jesli tylko bys popytala. to i tak wiele. Teraz nawet nie moge miec konta na aupair world bo oni tam sainne stronki mi sie nie podobaja. tylko wiesz moj angielski jest troche kiepski w mowie, szczerze mowiac. ale Popytaj jesli masz ochote
i nie sprawi Ci to problemu