-
-
Re: seriale i muzyka do nich
adziszkowa > 11-06-2012, 20:51
nie wiem czemu, ale jak wszyscy mi cos zachwalaja to mnie to przeraza tym sposobem nie ogladałam lostów, skazanego na śmierc, plotkary, pogody na miłosc, zycia na fali, friendsow jakos boje sie rozczarowaniaP wiem to glupie nie wiem jak to wytlumaczyc -
maraszrum > 11-06-2012, 21:51
o patrz, życie na fali też kiedyś ogladałam, ale to dawno
no na pewno któryś Ci się nie spodoba ... ale serio klasyk - friendsów trzeba, chociażby żeby wiedziec, że się ich nie lubiale wiedzieć kto to Joe czy Pheobe a co do reszty to się nie wypowiadma, bo nie widziałam chociaż Skazany mnie nie wciągnął.. -
marika1 > 11-06-2012, 21:59
onie, skazany na śmierc... nie wiem, obejrzałam z jeden,dwa odcinki, ale jak słyszę o tym serialu to od razu jest takie" NIE " -
angelaa > 11-06-2012, 22:03
[quote name="marika1"]onie, skazany na śmierc... nie wiem, obejrzałam z jeden,dwa odcinki, ale jak słyszę o tym serialu to od razu jest takie" NIE "[/quote] ja tak mam jak słyszę o Friends, pomimo że widziałam dużo odcinków... -
agnieszka89 > 11-06-2012, 23:52
Ja Friends nigdy nie oglądałam regularnie, czasem się zdarzało jak jeszcze lecieli w telewizji. Ale to mi przypomniało właśnie seriale które były w telewizji jak byłam mała. Ktoś oglądał może Czarodziejki? Jakiś czas temu obejrzałam wszystkie odcinki. Chciałam też obejrzeć Pełna chatę, ale jak nie mogłam znaleźć wszystkich odcinków, to jakoś mi się odechciało. -
marika1 > 12-06-2012, 11:20
[quote name="angelaa"]
[quote name="marika1"]onie, skazany na śmierc... nie wiem, obejrzałam z jeden,dwa odcinki, ale jak słyszę o tym serialu to od razu jest takie" NIE "[/quote] ja tak mam jak słyszę o Friends, pomimo że widziałam dużo odcinków...[/quote]
nie bluźnij w taki sposób ! haha
czarodziejki - czasami na fox life przewijały się, ale jakoś nie zwróciłam uwagi na nie. ale btw. jedna z głównych bohaterek to mama Arii z pretty little liars -
allie > 12-06-2012, 19:08
Seks w wielkim mieście! <3
No przyznam się z lekkim wstydem, że zaczęłam oglądać 'pamiętniki wampirów' i...się wciągnęłam, matko...chwilowo mam przerwę na rzecz 'Pan Am' - też bardzo fajny, szkoda, że tylko jeden sezon..
Nuda mnie dopadła, więc coś trzeba robićpotrafę tak siedzieć i oglądać całą noc
Ah no i uwielbiam wszelakie romantyczne seriale kostiumowe.
Skinsów i Misfitsów przerabiałam kiedyś kiedyś ale jakoś nie tęsknię. -
marika1 > 12-06-2012, 22:41
o matko ! no jasne ! sex w wielkim mieście, jak mogłam zapomnieć ! każdy odcinek przerabiałam na comedy central milion razy
a wiecie co, ja pamietniki wampirow zaczelam ogladac, jak lecialy na tvn, pare pierwszych, potem pare przegapilam i odpuscilam... i jakos nie mam zawziecia, zeby teraz wrocic do tego -
maraszrum > 12-06-2012, 23:18
[quote name="marika1"]
[quote name="angelaa"]
[quote name="marika1"]onie, skazany na śmierc... nie wiem, obejrzałam z jeden,dwa odcinki, ale jak słyszę o tym serialu to od razu jest takie" NIE "[/quote] ja tak mam jak słyszę o Friends, pomimo że widziałam dużo odcinków...[/quote]
nie bluźnij w taki sposób ! haha
[/quote]
Luuuuuubie to !! :mrgreen:
A seks to raczej filmy oglądałam, serial kilka odcinków, ale nie wciągnęlo mnie, albo za późno leciało. Ogółem żałuję, że Weed tak późno zawsze leciało/leci bo widziałam kilka odcinków i całkiem spoko!a kompa mam za słabego zbey oglądać online. -
adziszkowa > 13-06-2012, 13:18
[quote name="allie"]Seks w wielkim mieście! <3
No przyznam się z lekkim wstydem, że zaczęłam oglądać 'pamiętniki wampirów' i...się wciągnęłam, matko...chwilowo mam przerwę na rzecz 'Pan Am' - też bardzo fajny, szkoda, że tylko jeden sezon..
Nuda mnie dopadła, więc coś trzeba robićpotrafę tak siedzieć i oglądać całą noc
Ah no i uwielbiam wszelakie romantyczne seriale kostiumowe.
Skinsów i Misfitsów przerabiałam kiedyś kiedyś ale jakoś nie tęsknię.[/quote]
Witaj w klubie ja to chyba największa fanka pamiętników wampirów bo normalnie codziennie puszczam sobie piosenki z serialu :lol:
P.S sexu w wielkiem mieście też nie widzialam 8O niedługo zacznę się wtydzić przyznawać czego jeszcze nie znam