-
-
Re: USA Październik 2012
paullin_a > 03-06-2012, 1:10
Mam nadzieje ze wszystkie znajdziemy wspaniale rodzinki i będziemy miały wspaniały rok w USA : ) -
tobec > 03-06-2012, 2:58
Dziewczyny, zabieram się za wypełnianie papierków, w poniedziałek załatwię sobie referencje i medical report. We wtorek udam się do byłego LO, gdzie mam nadzieję mój nauczyciel wypełni referencje charakteru, a w środę paszporcik i papiery (niekaralnosc, prawko miedzynarodowe), a no i we wtorek o 11 mam też rozmowe kwalifikacyjną, ale nie boję się.
Poszukam przykładowych pytan, ustale juz sobie przykłądowe odpowiedzi, no i pomocne słówka na jakiejs kartce napisze sobie i położę obok laptopa
O ile wczoraj byłam przybita z powodu opuszczania PL za jakis czas (no w koncu czas leci jak durny, mamy czerwiec już - za 4 i pół miesiaca bedzie ta data, którą ustaliłam za ta kiedy chce leciec, moze uda sie ze polece i wtedy). Dzisiaj już cieszę się, że rodzina, chłopak i przyjaciele zaakceptowali wszystko. Rodzina zawsze będzie czekać, no matter what, a z resztą - czas pokaże co jest nam w życiu pisane.
GŁOWY DO GÓRY JEŻELI BĄDZIECIE MIAŁY KIEDYKOLWIEK WĄTPLIWOŚCI - jedziemy tam tylko dla siebie, aby przeżyć przygodę życia, naszego a nie innych! -
paullin_a > 11-06-2012, 23:15
Hey Dziewczyny jak tam przygotowania do wyjazdu ? -
tobec > 12-06-2012, 0:39
ja juz papiery wszystkie wysłąłam do Gawo, czekam na to co wymysla ;D -
paullin_a > 12-06-2012, 10:24
Ja muszę wszystkie te papiery wysłać do Prowoka'a , ale jak na razie mecze się z moja sesja na studiach : ( A nagrałaś już filmik ? -
adziszkowa > 13-06-2012, 13:15
Paulina skąd znam ten ból papiery leżą a ja walczę z sesją póki co wszystko do przodu, ale zostały jeszcze dwa egzaminy ;/ -
vendi > 13-06-2012, 17:14
We would like to extend you an offer to join our family later this year as Sydney's au pair. We think you will be a good fit for us, and are excited that you think so as well.
We would like you to attend the October 8, 2012 orientation in New York and arrive to arrive at our home in San Diego on Friday, October 12, 2012. This is 3 days before Sydney's 2nd birthday on October 15th.
Jestem taka szczesliwa od 12 pazdziernika jestem w San Diego? czy ktos jest tych okolicach?! -
adziszkowa > 13-06-2012, 20:42
Gratulacjeeee!!!!!!!! -
paullin_a > 14-06-2012, 10:53
Gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam pytanie do dziewczyn z Prowok'a jesteście zadowolone z ich usług ? Bo ja już sama nie wiem , denerwuje mnie fakt , iż długo czekam na maile zwrotne czasami zapominają odpisać heh -
Piotr > 14-06-2012, 12:33
[quote name="vendi"]We would like to extend you an offer to join our family later this year as Sydney's au pair. We think you will be a good fit for us, and are excited that you think so as well.
We would like you to attend the October 8, 2012 orientation in New York and arrive to arrive at our home in San Diego on Friday, October 12, 2012. This is 3 days before Sydney's 2nd birthday on October 15th.
Jestem taka szczesliwa od 12 pazdziernika jestem w San Diego? czy ktos jest tych okolicach?![/quote]
Tez lece 8 pazdziernika,ale do Dallas.