• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au pairowy nałóg?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• Au pairowy nałóg?

• Au pairowy nałóg?
  • Re: Au pairowy nałóg?

cookiemonster > 12-05-2014, 20:03

No a jednak wracasz do au pairowania na hiszpańskich wyspach <B><s></s>Gosia1423<e></e></B>

Ja chyba też wpadłam w nałóg... Po powrocie z półrocznego wyjazdu nawet o tym nie myślałam, ale jednak- mam już rodzinę na te wakacje

• Re: Au pairowy nałóg?

Gosia1423 > 12-05-2014, 21:05

cookiemonster napisał(a):No a jednak wracasz do au pairowania na hiszpańskich wyspach <B><s></s>Gosia1423<e></e></B>

Ja chyba też wpadłam w nałóg... Po powrocie z półrocznego wyjazdu nawet o tym nie myślałam, ale jednak- mam już rodzinę na te wakacje

Jednak tak To moje ostatnie wakacje pomiędzy studiami i stwierdziłam, że lepszej pracy wakacyjnej nie znajdę, choć szukałam innych alternatyw. Dlaczego jadę w nowe miejsce? Po pierwsze dlatego, że moja dotychczasowa rodzina w te wakacje robi remont domu i nie potrzebują pomocy au pair. Po drugie fajnie jest zwiedzać nowe miejsca, tym bardziej, że poprzednią wyspę poznałam bardzo dobrze, a zawsze mogę tam wrócić i odwiedzić moją pierwszą rodzinę, gdyby nie to, że prawie tam nic nie lata, a jak lata to bilety trochę kosztują  <_< Tak czy inaczej czy podróż nr 2 będzie ostatnią to jeszcze się okaże
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia