-
-
Re: BRAK RODZIN !
usaok > 16-04-2012, 23:31
w Cultural Care i au pair in America -
rafcioo28 > 16-04-2012, 23:32
w takim razie zaatakujmy bostońskie biuro razem, kiedy podejmujemy sie tej akcji ? -
usaok > 16-04-2012, 23:33
haha , w jak najbliższym czasie ! :lol: -
usaok > 16-04-2012, 23:35
a ty w jakim biurze jesteś? -
rafcioo28 > 16-04-2012, 23:36
Ja im jeszcze dam czas do końca kwietnia, pozniej juz bede pytał dlaczego tak długo czekam itd, moze to cos podziała.
tak tak wiem ze jestem chłopakiem i mam mniejsze szanse, ale bede sie starał je jakos zwiekszyc
mam nadzieje ze jakos znajdziemy te rodziny w najblizszym czasie
A ja jestem w Prowork, a aplikacje mam w Au Pair Care -
usaok > 16-04-2012, 23:41
no ja właśnie jeszcze myśle nad zapisaniem się do proworku ;p już nie wiem co ze sobą począc;p -
rafcioo28 > 16-04-2012, 23:44
wiem jak to jest, ale mysle ze to nie ma wiekszego sensu zeby zapisywac sie do wszystkich agencji posredniczacych...
no nie wiem, twoja decyzja, ja juz ide spac. Dobranoc -
Efka87 > 16-04-2012, 23:47
[quote name="usaok"]no ja właśnie jeszcze myśle nad zapisaniem się do proworku ;p już nie wiem co ze sobą począc;p[/quote]
ja myślę, że pomysł jest dobry! skoro od grudnia czekasz...
a w APC sporo rodzinek z Cali... -
rafcioo28 > 16-04-2012, 23:49
[quote name="Efka87"]
[quote name="usaok"]no ja właśnie jeszcze myśle nad zapisaniem się do proworku ;p już nie wiem co ze sobą począc;p[/quote]
ja myślę, że pomysł jest dobry! skoro od grudnia czekasz...
a w APC sporo rodzinek z Cali...[/quote]
prosze Cię, nie pogłebiaj mnie w wiekszym smutku, ja jak narazie zadnej kalifornijskiej rodziny nie widziałemehh -
blonde > 16-04-2012, 23:50
[quote name="rafcioo28"]wiem jak to jest, ale mysle ze to nie ma wiekszego sensu zeby zapisywac sie do wszystkich agencji posredniczacych...
no nie wiem, twoja decyzja, ja juz ide spac. Dobranoc[/quote]
To tak nie do końca jest, bo CC nie jest agencją pośredniczącą tylko agencja, która ma swoje oddziały w wielu krajach. Podobnie chyba jest w przypadku APiA. A Prowork to APC i IE więc to razem już 4 agencje w USA, no cóż, faktycznie większe szanse...
Ja jestem w tym CC i nie zamierzam chyba zapisywać się gdzieś indziej, bo po pierwsze chciałabym jechać z tym właśnie biurem, a poza tym nie wiem czy dałabym radę jeszcze raz przejść przez aplikację - to był dla mnie istny koszmar i cieszę się, że mam to juz za sobą!