-
-
Re: troche z zycia marty
martamaua > 26-09-2005, 22:49
. -
Gość > 27-09-2005, 9:06
o jaaa z tym lezakowaniem to juz naprawde przegiecie ! ja sobie tego nie wyobrazam ,nie dosc ze baby na podlodze to jeszcze w takim syfie !
straszne !
swoja droga przypomnialy mi sie czasy przedszkola ,chcialabym to miejsce jeszcze raz zobaczyc -
martamaua > 28-09-2005, 17:34
. -
oliwka911gt > 27-10-2005, 11:54
martus, HAPPY BIRTHDAY
szkoda tylko ze nie bede mogla do ciebie przyjechac
wiesz czemu, sila wyzsza. lece paiery wypelniac i konczyc prace. jutro calosc oddaje. cholerny asystent namotal tylko. teraz odkrecam i jest ok. -
martamaua > 27-10-2005, 14:51
. -
martamaua > 27-10-2005, 15:14
. -
agulka > 27-10-2005, 15:55
sto lat, sto lat!!!!!!! spelnienia marzen Martus
ehhh jak ja bym chciala miec 20 lat... -
monica07 > 27-10-2005, 16:06
przede wszystkim marta wszystkiego najlepszego z okazji urodzinduuuzo zdrooowka i szczescia, madrych zyciowych wyborow, usmiechu na codzien
co do zebow itp to ja pamietam kiedys mialam borowanie i chcialam znieczulenie. W trakcie zabiegu nic mnie nie bolalo, super luzik a po powrocie do domu po kilku godzinach jak puscilo tak myslalam ze mi pol buzi odpadnie.nigdy i z niczym nie moglam porownac tego uczucia. nastepny raz poszlam i powiedzialam ze nie chce nic. przezylam jakos chcoc mi lzy ciurkiem ciekly, na szczescie moja ostatnia plomba to byla.
nie lubie chodzic do dentysty. przed wylotem zwlekalam do ostatniej chwili, na szczescie nic do leczenia nie bylo.
najbardziej nioenawidze tego wiercenia i osuszania silnym strumieniem powietrza. KOsZzmar :? -
martamaua > 27-10-2005, 17:29
. -
agulka > 27-10-2005, 17:37
ja mialam leczone kanalowo 2 zeby i bez znieczulenia / bo ja uczulona na jeden skladnik/bolalo nieziemsko, ale za to dentysta przystojny byl i bylo na kogo popatrzec w ramach odstresowania lzy same lecialy...
bez obaw..da sie przezycgoo luck