• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Cultural Care

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Cultural Care

• Cultural Care
  • Re: Cultural Care

Ewelina88 > 17-01-2010, 3:08

Ja już jestem uzależniona od poczty, ciągle sprawdzam czy nie ma czegoś nowego ha ha.

A spotkać (jak uda Nam się wyjechać, a zapewne uda :mrgreen: ) to się musimy, bez 2-ch zdań! :mrgreen: Ja w planowaniu wakacji, podróży też jestem dobra (bo to uwielbiam) także Kajtka, bój się, bo masz konkurencję he he. I też uwielbiam spontany he he, bo wtedy jest najlepiej. Pamiętam jak kiedyś po jakiejś imprezie mieliśmy ze znajomymi jechać do Pragi stopem ha ha. Ach ci "głupi" studenci

PolarLights > 17-01-2010, 3:12

Halo halo Jeszcze ja dołączam rzecz jasna do spotkania !

Tak w ogóle to chciałabym na miejscu spotkać inne au pair dla których np. nie byloby problemem wziąć nie wiem 4 dni wolnego zatankować auto , aparaty w dłoń i śmigamy zwiedzać , taki spontan

Fajnie by jeszcze było takim autem :

http://www.youtube.com/watch?v=styYbRWQYP8

aaaa marzy mi się jakaś zwariowana przygoda .

Mamy 1:11 , jutro o 8 uczelnia , a ja dostałam jakieś głupawki po gripexach

Kajtka > 17-01-2010, 3:16

ja też się czuje jakbym była po jakichś dragach [ a nigdy nie byłam :lol: ]

i wstaje tez przed 8, więc jutro znów zombiee będę

ale co tam po sesji się wyśpię :roll:

Polarku, focisz?? :>

ano to widzę, że to naprawdę będzie dobry rok tam z Wami

spontany, wyszukiwanie tanich lotów, dziś znalazłam fajne rejsy na bahama za niecałe 160 $

a nawet jak będziemy oddalone, to mam nadzieję nie będzie to problemu, a tylko dodatkowa szansa na poznanie USA ! :mrgreen: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ewelina88 > 17-01-2010, 3:17

No oczywiście, że dołączasz! Innej opcji nie ma! :mrgreen: Mi właśnie też marzy się taka zwariowana przygoda :mrgreen: Jeżdżenie, zwiedzanie, poznawanie nowych ludzi, amerykańskie imprezy itp. Oj, uda Nam się i jeszcze poszalejemy sobie razem i pośmiejemy się z tego, jak przeżywałyśmy wszytsko :mrgreen: Grunt, to pozytywne myślenie!

Właśnie, już ta godzina <szok>

Ewelina88 > 17-01-2010, 3:19

Bahama za 160$ OMG!!! 8O Musimy tam jechać :mrgreen: Kurcze, już nie mogę się doczekać :mrgreen: Ale się nakręcam! To przez Was!

PolarLights > 17-01-2010, 3:19

Jestem tego samego zdania co Wy .

Dla mnie odległość to żaden problem kwestia dogadania

Kajtka - Ty chcialas w lipcu leciec , tak ?? JA sierpien , a Ty Ewelinka ??

Oj już się doczekać nie moge ( focę lubię czasem częściej czasem nie )

Ewelina88 > 17-01-2010, 3:21

Ja lipiec/sierpień. Także wszystkie będziemy na tym samym poziomie :mrgreen: Fajnie :mrgreen:

Kajtka > 17-01-2010, 3:22

Nooo dobra idę spać, bo jutro nie wiem jak mnie dobudzą dziś zajęło mi to ponad godzinę :lol:

zatem i Wam życzę słoodkich snów :* :*

i właśnie Polarku Ty już zostałaś włączona dawno, dlatego nie potwierdziłam i od razu myślałam o nas 3 a i jeszcze o Anicie

tak, niby ustalony termin mam na 5 lipca aczkolwiek zastanawiam się nad przesunięciem o tydzień lub nawet dwa następne - bo w CC wyloty są w poniedziałki zawsze

Ewelina i Ty też lipiec no nie??

Kajtka > 17-01-2010, 3:23

[quote name="Ewelina88"]Ja lipiec/sierpień. Także wszystkie będziemy na tym samym poziomie :mrgreen: Fajnie :mrgreen:[/quote]

ja w aplikacji napisałam: VII/VIII.2010 - a oni sami wymyślili sobie 5 lipca

Ewelina88 > 17-01-2010, 3:27

To ciekawe jaką datę wymyślą u mnie he he. No właśnie już jest Nas 4, mam tylko nadzieję, że Anitka się nie wyłamie (bo coś ostatni nie pokazuje się na forum ) Też idę spać, bo nie wstanę jutro o normalnej porze. Dobranoc Dziewczynki :*
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia