-
-
Re: Cultural Care
Ewelina88 > 17-01-2010, 3:08
Ja już jestem uzależniona od poczty, ciągle sprawdzam czy nie ma czegoś nowego ha ha.
A spotkać (jak uda Nam się wyjechać, a zapewne uda :mrgreen: ) to się musimy, bez 2-ch zdań! :mrgreen: Ja w planowaniu wakacji, podróży też jestem dobra (bo to uwielbiam) także Kajtka, bój się, bo masz konkurencję he he. I też uwielbiam spontany he he, bo wtedy jest najlepiej. Pamiętam jak kiedyś po jakiejś imprezie mieliśmy ze znajomymi jechać do Pragi stopem ha ha. Ach ci "głupi" studenci -
PolarLights > 17-01-2010, 3:12
Halo haloJeszcze ja dołączam rzecz jasna do spotkania !
Tak w ogóle to chciałabym na miejscu spotkać inne au pair dla których np. nie byloby problemem wziąć nie wiem 4 dni wolnego zatankować auto , aparaty w dłoń i śmigamy zwiedzać , taki spontan
Fajnie by jeszcze było takim autem :
http://www.youtube.com/watch?v=styYbRWQYP8
aaaa marzy mi się jakaś zwariowana przygoda .
Mamy 1:11 , jutro o 8 uczelnia , a ja dostałam jakieś głupawki po gripexach -
Kajtka > 17-01-2010, 3:16
ja też się czuje jakbym była po jakichś dragach [ a nigdy nie byłam :lol: ]
i wstaje tez przed 8, więc jutro znów zombiee będę
ale co tampo sesji się wyśpię :roll:
Polarku, focisz?? :>
ano to widzę, że to naprawdę będzie dobry rok tam z Wami
spontany, wyszukiwanie tanich lotów, dziś znalazłam fajne rejsy na bahama za niecałe 160 $
a nawet jak będziemy oddalone, to mam nadzieję nie będzie to problemu, a tylko dodatkowa szansa na poznanie USA ! :mrgreen: :roll: :roll: :roll: :roll: -
Ewelina88 > 17-01-2010, 3:17
No oczywiście, że dołączasz! Innej opcji nie ma! :mrgreen: Mi właśnie też marzy się taka zwariowana przygoda :mrgreen: Jeżdżenie, zwiedzanie, poznawanie nowych ludzi, amerykańskie imprezy itp. Oj, uda Nam się i jeszcze poszalejemy sobie razem i pośmiejemy się z tego, jak przeżywałyśmy wszytsko :mrgreen:Grunt, to pozytywne myślenie!
Właśnie, już ta godzina <szok> -
Ewelina88 > 17-01-2010, 3:19
Bahama za 160$ OMG!!! 8O Musimy tam jechać :mrgreen: Kurcze, już nie mogę się doczekać :mrgreen: Ale się nakręcam! To przez Was! -
PolarLights > 17-01-2010, 3:19
Jestem tego samego zdania co Wy .
Dla mnie odległość to żaden problem kwestia dogadania
Kajtka - Ty chcialas w lipcu leciec , tak ?? JA sierpien , a Ty Ewelinka ??
Oj już się doczekać nie moge ( focę lubię czasem częściej czasem nie) -
Ewelina88 > 17-01-2010, 3:21
Ja lipiec/sierpień. Także wszystkie będziemy na tym samym poziomie :mrgreen: Fajnie :mrgreen: -
Kajtka > 17-01-2010, 3:22
Nooo dobra idę spać, bo jutro nie wiem jak mnie dobudządziś zajęło mi to ponad godzinę :lol:
zatem i Wam życzę słoodkich snów :* :*
i właśnie Polarku Ty już zostałaś włączona dawno, dlatego nie potwierdziłam i od razu myślałam o nas 3 a i jeszcze o Anicie
tak, niby ustalony termin mam na 5 lipcaaczkolwiek zastanawiam się nad przesunięciem o tydzień lub nawet dwa następne - bo w CC wyloty są w poniedziałki zawsze
Ewelina i Ty też lipiec no nie?? -
Kajtka > 17-01-2010, 3:23
[quote name="Ewelina88"]Ja lipiec/sierpień. Także wszystkie będziemy na tym samym poziomie :mrgreen: Fajnie :mrgreen:[/quote]
ja w aplikacji napisałam: VII/VIII.2010 - a oni sami wymyślili sobie 5 lipca -
Ewelina88 > 17-01-2010, 3:27
To ciekawe jaką datę wymyślą u mnie he he. No właśnie już jest Nas 4, mam tylko nadzieję, że Anitka się nie wyłamie (bo coś ostatni nie pokazuje się na forum) Też idę spać, bo nie wstanę jutro o normalnej porze. Dobranoc Dziewczynki :*