-
-
Re: wybory rodzinek...
Grizzly > 29-04-2008, 17:06
Ja tez miałam ogromnego stracha przed rozmow?, ale napisalam sobie wielk? czcionk? w wordzie wszystkie pytania jakie tylko mi przyszly na my?l i czułam się pewniej.. a w rezultacie i tak byl freestyle, z 30pare minut nawet
A je?li na prawde Cie zatka to..
"szzzzzzzzzszzzzz szzzzz nie słysze Cie, szzzzzzczzz.. problem z telefonem.. szzzz lepiej napisz maila, tak sie nie dogadamy, pa" -
idril > 29-04-2008, 18:49
no a ja sie nigdy nie umawialam na rozmowy tylko sami do mnie dzwonili i byl jeden totalny spontan
i tez bylo dobrze :lol: -
idril > 29-04-2008, 18:49
no a ja sie nigdy nie umawialam na rozmowy tylko sami do mnie dzwonili i byl jeden totalny spontan
i tez bylo dobrze :lol: -
Ninka Jones > 29-04-2008, 18:55
u mnie ten jeden jedyny raz tez byl spontan
siedze sobie (Boze cialo to bylo) po procesji luzak przed kompema tu mi dzwoni... nie wiedzialam gdzie mam telefon ale jak juz znalazlam to patrze na ekran "+44..." 8O strach w oczach...
ale nie bylo tak zle -
Ninka Jones > 29-04-2008, 18:55
u mnie ten jeden jedyny raz tez byl spontan
siedze sobie (Boze cialo to bylo) po procesji luzak przed kompema tu mi dzwoni... nie wiedzialam gdzie mam telefon ale jak juz znalazlam to patrze na ekran "+44..." 8O strach w oczach...
ale nie bylo tak zle -
Frigga Heldottir > 29-04-2008, 20:36
[quote name="Grizzly"]
"szzzzzzzzzszzzzz szzzzz nie słysze Cie, szzzzzzczzz.. problem z telefonem.. szzzz lepiej napisz maila, tak sie nie dogadamy, pa"[/quote]
Hahaha :lol:
Dzięki za słowa otuchy. No zobaczymy co się z tego wszystkiego wykluje. Narazie będę cierpliwie czekać
Możliwe będzie, że jak usłyszę jakie? słowa po niemiecku, to może nagle dostane językowego ol?nienia i buzia nie będzie mi sie zamykać -
Frigga Heldottir > 29-04-2008, 20:36
[quote name="Grizzly"]
"szzzzzzzzzszzzzz szzzzz nie słysze Cie, szzzzzzczzz.. problem z telefonem.. szzzz lepiej napisz maila, tak sie nie dogadamy, pa"[/quote]
Hahaha :lol:
Dzięki za słowa otuchy. No zobaczymy co się z tego wszystkiego wykluje. Narazie będę cierpliwie czekać
Możliwe będzie, że jak usłyszę jakie? słowa po niemiecku, to może nagle dostane językowego ol?nienia i buzia nie będzie mi sie zamykać -
Vorissa > 29-04-2008, 21:57
a na maturze ustnej to co ? :lol:
też trzeba tylko w języku obcym mówić :lol: -
Vorissa > 29-04-2008, 21:57
a na maturze ustnej to co ? :lol:
też trzeba tylko w języku obcym mówić :lol: -
Ninka Jones > 30-04-2008, 0:33
Paulina swietny argument!
Monika z ta rozmowa to bedziesz miala swietny trening przed matura ustna :lol: