• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wybory rodzinek...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wybory rodzinek...

• wybory rodzinek...
  • Re: wybory rodzinek...

Grizzly > 29-04-2008, 17:06

Ja tez miałam ogromnego stracha przed rozmow?, ale napisalam sobie wielk? czcionk? w wordzie wszystkie pytania jakie tylko mi przyszly na my?l i czułam się pewniej.. a w rezultacie i tak byl freestyle, z 30pare minut nawet

A je?li na prawde Cie zatka to..

"szzzzzzzzzszzzzz szzzzz nie słysze Cie, szzzzzzczzz.. problem z telefonem.. szzzz lepiej napisz maila, tak sie nie dogadamy, pa"

idril > 29-04-2008, 18:49

no a ja sie nigdy nie umawialam na rozmowy tylko sami do mnie dzwonili i byl jeden totalny spontan

i tez bylo dobrze :lol:

idril > 29-04-2008, 18:49

no a ja sie nigdy nie umawialam na rozmowy tylko sami do mnie dzwonili i byl jeden totalny spontan

i tez bylo dobrze :lol:

Ninka Jones > 29-04-2008, 18:55

u mnie ten jeden jedyny raz tez byl spontan

siedze sobie (Boze cialo to bylo) po procesji luzak przed kompem a tu mi dzwoni... nie wiedzialam gdzie mam telefon ale jak juz znalazlam to patrze na ekran "+44..." 8O strach w oczach...

ale nie bylo tak zle

Ninka Jones > 29-04-2008, 18:55

u mnie ten jeden jedyny raz tez byl spontan

siedze sobie (Boze cialo to bylo) po procesji luzak przed kompem a tu mi dzwoni... nie wiedzialam gdzie mam telefon ale jak juz znalazlam to patrze na ekran "+44..." 8O strach w oczach...

ale nie bylo tak zle

Frigga Heldottir > 29-04-2008, 20:36

[quote name="Grizzly"]

"szzzzzzzzzszzzzz szzzzz nie słysze Cie, szzzzzzczzz.. problem z telefonem.. szzzz lepiej napisz maila, tak sie nie dogadamy, pa" [/quote]

Hahaha :lol:

Dzięki za słowa otuchy. No zobaczymy co się z tego wszystkiego wykluje. Narazie będę cierpliwie czekać

Możliwe będzie, że jak usłyszę jakie? słowa po niemiecku, to może nagle dostane językowego ol?nienia i buzia nie będzie mi sie zamykać

Frigga Heldottir > 29-04-2008, 20:36

[quote name="Grizzly"]

"szzzzzzzzzszzzzz szzzzz nie słysze Cie, szzzzzzczzz.. problem z telefonem.. szzzz lepiej napisz maila, tak sie nie dogadamy, pa" [/quote]

Hahaha :lol:

Dzięki za słowa otuchy. No zobaczymy co się z tego wszystkiego wykluje. Narazie będę cierpliwie czekać

Możliwe będzie, że jak usłyszę jakie? słowa po niemiecku, to może nagle dostane językowego ol?nienia i buzia nie będzie mi sie zamykać

Vorissa > 29-04-2008, 21:57

a na maturze ustnej to co ? :lol:

też trzeba tylko w języku obcym mówić :lol:

Vorissa > 29-04-2008, 21:57

a na maturze ustnej to co ? :lol:

też trzeba tylko w języku obcym mówić :lol:

Ninka Jones > 30-04-2008, 0:33

Paulina swietny argument!

Monika z ta rozmowa to bedziesz miala swietny trening przed matura ustna :lol:

(btw to zdajesz niemiecki?)
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia