• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sprawy samolotowe

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Sprawy samolotowe

• Sprawy samolotowe
  • Re: Sprawy samolotowe

angelaa > 02-07-2012, 16:29

[quote name="marvellous"]za odprawe placi sie 30 zlotych na lotnisku ( wizzar) ;p ale lepiej sie odprawic przez neta po co pozniej placic

swoja droga - myslalam ze numer na karcie pokladowej oznacza rezerwacje miesjca a sie okazalo ze wszyscy ruszyli do przodu i zajeli najlepsze miejsca - a ja zostalam z tylu ;p ale i tak mialam dobre miejsce 8)[/quote]

możliwe że 30 ;P może w ryanair płaci się więcej xD

hahhaha też ta myślałam, ale na szczęście miejsce po prawej za skrzydłem było moje <3

margerich > 02-07-2012, 16:43

Heh to gdzie najlepiej siedzieć ? Ilu osobowe sa siedzenia ? Tak jak w autobusach podwójne czy potrójne ?

angelaa > 02-07-2012, 17:09

[quote name="margerich"]Heh to gdzie najlepiej siedzieć ? Ilu osobowe sa siedzenia ? Tak jak w autobusach podwójne czy potrójne ?[/quote]

zależy w jakich samolotach jak ja leciałam, to były dwa rzędy, po 3 siedzenia no i w autobusie jest zdecydowanie wygodniej ;D

julkaa > 02-07-2012, 17:32

ja leciałam takim, gdzie były same rzędy z trzema siedzeniami. U mnie nawet nie było tak źle, przy oknie nawet wygodnie

marvellous > 02-07-2012, 20:52

wizzar tez 2 rzedy po 3 siedzenia

co miesjce za skrzydlem po prawej najlepsze? ;p why?

ja siedzialam na samym koncu samolotu

kasiulek91 > 02-07-2012, 21:18

ja uwielbiam siedzieć przy oknie Niestety tym razem siedziałam w środku i to koło faceta, który chyba z 5 razy wychodził do toalety i co chwila trzeba było go przepuszczać :/

angelaa > 02-07-2012, 23:38

[quote name="marvellous"]

co miesjce za skrzydlem po prawej najlepsze? ;p why?

[/quote]

podobno najwięcej widać

jak leciałam z bristolu, to taka babka poprosiła mnie, żebym leciała z nią, no to się zgodziłam ;P z tym, że ona była wcześniej ode mnie w kolejce, więc jak ja wchodziłam do samolotu, to ona już zajęła takie miejscówki, że płakać mi się chciało...

chyba jedyne takie miejsca w samolocie, gdzie... nie było okna! więc zero podniecania się widokami i poszłam spać xD

prun > 02-07-2012, 23:53

najlepsze przy wyjściu awaryjnym gdzieś w połowie samolotu, więcej miejsca dla wysokich

julkaa > 03-07-2012, 2:03

Ja też kiedyś leciałam w środku, a koło mnie siedział tak przystojny Francuz(tak wywnioskowałam), że aż miło było siedzieć w środku!

dobra, dosyć OT

paulina.r > 04-07-2012, 0:34

Cześć, nie spotkałam się nigdzie z takim pytaniem dlatego rozpoczynam watek. Powiedzcie mi jak wczeście rezerwujecie bilety lotnicze na swieta bożego narodzenie? Nie wiem czy własnie teraz jest już czas na to mimo że bilety do Polski kosztują co najmniej 200f ?

Pozdrawiam!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia