• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

sarna > 28-05-2012, 23:53

Hej

Mam na imię Kaśka, lecę 23.lipca do NY z Warszawy

izzieem > 29-05-2012, 1:10

[quote name="sarna"]Hej

Mam na imię Kaśka, lecę 23.lipca do NY z Warszawy [/quote]

siema, a gdzie będziesz później mieszkac?

sarna > 29-05-2012, 10:21

Hej Hillsdale ok 40 min od NY,a ty gdzie i kiedy wylatujesz ?

Bo tak szczerze to na razie widziałam że tylko jedna dziewczyna wylatuje 23.07 czy ktoś jeszcze może się jakoś zgadamy wtedy na lotnisku bo szczerze to będzie mój pierwszy lot więc jak na razie jestem przerażona 8O

izzieem > 29-05-2012, 12:27

[quote name="sarna"]Hej Hillsdale ok 40 min od NY,a ty gdzie i kiedy wylatujesz ?

Bo tak szczerze to na razie widziałam że tylko jedna dziewczyna wylatuje 23.07 czy ktoś jeszcze może się jakoś zgadamy wtedy na lotnisku bo szczerze to będzie mój pierwszy lot więc jak na razie jestem przerażona 8O[/quote]

Super! Nowy Jork!

Ja będę w Denver, a wylatuje 9 lipca. Nigdy wcześniej nie leciałam samolotem więc też jestem przerażona

izzieem > 29-05-2012, 12:30

z innej beczki

Weszłam na stronę DHL i chciałam sprawdzić status przesyłki z paszportem i wyskoczyło mi, że nie ma informacji dla przesyłki o podanym numerze.

Dziwne? Mam się martwic?

Cukrova > 29-05-2012, 13:00

[quote name="izzieem"]z innej beczki

Weszłam na stronę DHL i chciałam sprawdzić status przesyłki z paszportem i wyskoczyło mi, że nie ma informacji dla przesyłki o podanym numerze.

Dziwne? Mam się martwic?[/quote]

Nie ja tez tak miałam sprawdziłam i nic nie było. Ale przesyłka przyszla a co do lotu samolotem, najgorsze lądowanie i start, a tak to nuda, nuda i jeszcze raz nuda.

izzieem > 29-05-2012, 13:27

[quote name="Cukrova"]
    [quote name="izzieem"]z innej beczki

Dziwne? Mam się martwic?[/quote]

Nie ja tez tak miałam sprawdziłam i nic nie było. Ale przesyłka przyszla a co do lotu samolotem, najgorsze lądowanie i start, a tak to nuda, nuda i jeszcze raz nuda.[/quote]

Spoko, dzięki. Słyszałam, że właśnie przy starcie przez nagłą zmianę ciśnienia uszy bardzo bolą.

MadameRose > 29-05-2012, 14:26

[quote name="izzieem"]Spoko, dzięki. Słyszałam, że właśnie przy starcie przez nagłą zmianę ciśnienia uszy bardzo bolą.[/quote]

Mnie tam nic nie bolało. Lot samolotem okazał się nie taki straszny, jak go malują. Jest źle jeśli chodzi o komfort. Bardzo ciasno w klasie ekonomicznej, do tego pracujące silniki są mega głośne, więc ciężko na początku usłyszeć własne myśli. Ale przy locie trwającym przeszło 9h, człowiek się przyzwyczaja po jakimś czasie.

Cukrova > 29-05-2012, 15:16

[quote name="MadameRose"]
    [quote name="izzieem"]Spoko, dzięki. Słyszałam, że właśnie przy starcie przez nagłą zmianę ciśnienia uszy bardzo bolą.[/quote]

Mnie tam nic nie bolało. Lot samolotem okazał się nie taki straszny, jak go malują. Jest źle jeśli chodzi o komfort. Bardzo ciasno w klasie ekonomicznej, do tego pracujące silniki są mega głośne, więc ciężko na początku usłyszeć własne myśli. Ale przy locie trwającym przeszło 9h, człowiek się przyzwyczaja po jakimś czasie. [/quote]

Mnie też nigdy nic nie bolało, ale mojej koleżance wysadza uszy i buja sie jakby miała chorobe sierocą, nie wiem od czego to zalezy. Ponoc dobrze jest rzuć gume, a także nabierac powietrze do ust zatykac nos i starac sie je nosem wypuscic, nie wiem czy zrozumiesz o co chodzi, ale inaczej tego wytłumaczyc nie umiem

@MadameRose kiedy dokladnie dowiedziałas sie, o której bedziesz miec wylot ??

sarna > 29-05-2012, 20:46

Czyli nikt nie leci 23.07?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia