• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Maturalne au-pair - 2011

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Maturalne au-pair - 2011

• Maturalne au-pair - 2011
  • Re: Maturalne au-pair - 2011

karolinkaa77 > 27-02-2011, 15:50

Widze ,ze przygotowania do wyjazdu u Was pelna oarą ja niestety musze zawiesic co nie znaczy zrezygnowac wyjazd bo moi rodzice definitywnie sie nie zgodzili i stwierdzilam ze jezeli 2 miesiace to dla nich za malo no to cos odłoże ten wyjazd moze nawet i dobrze bo musze troche spraw poukladac i dostac sie na te glupie studia no ale zoabczymy Forum bede odwiedzac i zycze Wam dziewczyny wspanialych rodzin i czekam na relacje z Waszych wyjazdow

Nathalie > 27-02-2011, 22:45

Moje drogie pomaturalne aupairki!

15 sierpnia zostanę au pair w Szwajcarii!(;

martak > 28-02-2011, 0:25

Nathalie - jeszcze raz gratuluję

karolinkaa77 - dołączam się do Ciebie.

Niestety, mimo mojej upartości, wilu rozmów, wsparcia sióstr - nic nie wyjdzie w tym roku z US. Co najwyżej będzie wakacyjna au-pair...

Szczerze, boję się, że moi rodzice troszke się zawiodą, jeśli nie dostanę się na studia... Ale to nic, mam plany B,C i D jakby co, więc staram się nie załamywać (mimo przesunięcia planów wyjazdu do US) i moim obecnie największym marzeniem jest aby wyzdrowieć!!! Bo mozna powiedzieć, że od ponad dwóch tygodni jedynie przechodze z jednego rodzaju choroby w drugi, a to nie sprzyja powtarzaniu do matury...

Cóż, życzę powodzenia innym dziewczynom, których rodzice okazali się bardziej wyrozumiali

Ja najwyżej dołączę później

kingulath > 01-03-2011, 20:20

hej! muszę się pochwalić drugim matchem w mojej karierze z CC (od października) - Niestety rodzinka nie stąd skąd chcę by była, ale widać, coś się ruszyło w dupskach CCowskich pracowników.!!

ms.lovett > 01-03-2011, 22:11

[quote name="kingulath"]hej! muszę się pochwalić drugim matchem w mojej karierze z CC (od października) - Niestety rodzinka nie stąd skąd chcę by była, ale widać, coś się ruszyło w dupskach CCowskich pracowników.!! [/quote]

Hej ja też jestem w CC, i też drugi match. I tak sobie właśnie myśle na ile powinna być ważna dla mnie lokalizacja. Chciałabym być w Californi- najlepiej LA. Ale mam match z Washingtonu.

Więc mam pytanie:

Na ile jest/była dla was ważna lokalizacja?

Jeśli sobie zrobiłyście jakieś założenia na początku to trzymałyście się ich np. rodzinka ma byc młoda do 40-tki, dwójka dzieci, czy tam konkretny stan, miasto?

Mam jeszcze sporo czas na poszukiwanie -wyjazd w czerwcu- ale tak się zastanawiam na ile można liczyć, że znajdziemy taką rodzinę o jakiej marzymy/

kingulath > 01-03-2011, 22:19

nie odpowiem Ci na pytanie ale ja zamierzam czekać na wymarzoną rodzinę!

anusiawa > 01-03-2011, 22:29

też mam 2 match, mam nadzieję, że rodzinka zadzwoni, bo wydają się fajni - 8letnie bliźniaki (chłopiec i dziewczynka) 45min od Nowego Jorku (Connecticut), a tak by the way... ile czekałyście na telefon od rodziny?

kingulath > 02-03-2011, 17:43

no właśnie pytanie do dziewczyn z CC. jak to jest, jeśli wiecie, że nie chcecie tej rodziny od początku, to co robiliście?

ms.lovett > 02-03-2011, 22:28

[quote name="kingulath"]no właśnie pytanie do dziewczyn z CC. jak to jest, jeśli wiecie, że nie chcecie tej rodziny od początku, to co robiliście?[/quote]

Ja na takiej rodzinie ćwiczę kontakt-że tak to ujmę. Mam plan pogadać z nimi max tydzień, liczę na kontakt tel -żeby zobaczyć czy będzie to dla mnei stresujące przeżycie- a potem zamierzam i po prostu napisać, że nie jesteśmy dla siebie perfect machem i zejdą z mojego konta.

kingulath > 02-03-2011, 23:14

ooo dzięki. To już wiem jakimi krokami mam podążać, żeby się czasem nie pogrążyć.

A tak w ogóle jak Ci idzie i jak oceniasz CC?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia