• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

z_t > 10-05-2011, 19:40

[quote name="rosario"]
    [quote name="arsenalfan26"]
    [quote name="rosario"]aa, odezwali się do ciebie jednak?

no Ibiza fajna tylko jeszcze ciekawe, które miejsce Ibizy i czy miałabyś towarzystwo jakieś tam [/quote]

odezwali się, trochę późno miałabym do nich jechać, bo od koniec czerwca i miałabym tam zostać na niecałe dwa miesiące, trochę mało jak dla mnie. ale nie zrezygnowałam z nich ostatecznie.[/quote]

a oni są tak poważnie tobą zainteresowani?

masz rację, niepełne 2 miesiące to rzeczywiście niewiele... trzymam w takim razie kciuki za Ibizę! : )[/quote]

jak zrezygnujesz ja byłabym zainteresowana jak na taki okres bo mi odpowiada tylko nie wiem jak z jeżykiem

jeszcze takie pytanie czy karta ISIC obowiazuje również studentów zaocznych i szkół podyplomowych bo na stronie pisze ze dzienne i podyplomowe i nie wiem, ;\ a zaoczne to przecież też student

alexandra085 > 10-05-2011, 19:42

wiecie to troszke zla jestem. Mialam dzisiaj rozmawiac z rodiznka ale znow rozlacza...jestem pewna ze to nie moja wina bo u mnie wszystko ok. Spytali czy nie mam jakiejs kafejki z lepszym polaczeniem :? i na koniec napsialam ze sprobuje od znajomych w takim razie...a on napisal:

ok no problem, we are just keen to try to get it sorted one way or another over the next few days

tzn chca wybrac au pair tak...ja to tak rozumiem? bo on to tak po prostu napisal na moje sorry that we didnt make it.

kurcze teraz czuje sie winna, no ale co zrobie jak rozlacza ten skype...pewnie mysla ze mam taki dziadowski internet czy cos. a rownie dobrze moze to ich wina.

arsenalfan26 > 12-05-2011, 12:04

wstępnie zdecydowałam się na tą rodzinę z Pamplony. nie mam żadnych wiadomości od tych z Ibizy. ewentualnie skontaktuje się z tymi z Pamplony i potem im odmówię jak dostanę coś z Ibizy...

jutro ostatnia matura z geografii! trzymajcie kciuki

Joana > 12-05-2011, 12:33

Dziewczyny gdybyscie miały namiary do jakis niepotrzebnych rodzinek z Madrytu prosze o kontakt:)

Bardzo bym chciała pojechac do Madrytu a narazie jestem na etapie poszukiań a czasu coraz mniej...:(

Saiisuke > 13-05-2011, 12:53

Wszystko już mam ustalone! 6 lipca lecę do Madrytu, już się nie mogę doczekać teraz tylko sesję zdać i już. Wczoraj pogadałam znowu z rodzinką, jednak odbiorą mnie z Madrytu i od razu spędzimy tam kilka dni, a potem do Cadiz, później do Santander, a 20 sierpnia do Vigo gdzie już posiedzę do końca września.

Trochę stresu mam, ale mam nadzieję, że dzieciaki i hości mnie polubią :]

Nathalie > 13-05-2011, 12:58

Gratulacje! To super

z_t > 14-05-2011, 16:48

Dostałam takie coś na au pair word o co chodzi :|

As soon as you become a Premium Member we will be glad to re-activate your profile. Please click here for more information.

You can as well contact us to clarify this issue. Simply click here.

Aupair World Support Team

karolinka > 14-05-2011, 18:38

to masz problem.. nie odblokuja ci konta! chyba ze za jakies 3mce.. mi tez sie kiedys cos takiego pokazalo i nie logowalam sie dluugo..i pozniej musialam zalozyc nowe konto!

alexandra085 > 15-05-2011, 12:58

hey dziewczyny

troszke cicho tu n watku...do mnie napisala rodzinka z Majorki. Dzieci blizniaki 3 letnie, oglnie pracy dosc malo, niestety zawsze rodzice sa wtedy w domu... No i maja stala au pair ale to jakby zastepstwo w wakacje. Placa 70 E, weekedny wolne. Co sadzicie?

Nathalie > 15-05-2011, 13:00

Majorka, fajnie A masz dylemat, bo...?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia