• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

marlenao > 12-06-2009, 18:44

No wlasnie...tez nad tym mysle i sie zaczełam obawiac. Jutro bede rozmawiac z rodzina przez skype, zapytam co było powodem wyrzucenia tamtych operek.

agulka > 12-06-2009, 21:45

dowiedz sie przed wyjazdem, ale z tego co piszesz, to operka samochod zniszczyla, wiec wiadomo, ze jej nie chcieli. ciekawe co te nastepne wymyslily

marlenao > 13-06-2009, 20:35

No wiec rozmaiwalm z rodzina 3 razy na skype, lacznie ok 3h! Milo sie rozmawialo. Wybrali mnie i lece 20 lipca do New Jersey, Franklin Lakes

kamildzianka > 13-06-2009, 20:39

Kolejna duszyczka dolaczy do grona operek! Gratulacje! To juz w sumie za miesiac!

Ja jestem strasznie ciekawa, jakie historie bedziecie opowiadac po przylocie do nich, jakie wrazenia, jakie opowiesci o dzieciach i hostach!

Moja kolezanka np., ktora operowala w Niemczech, znalazla u hostow caly zestaw zabawek do sado-maso! Wybratory czarne, gumowe, pejcze, kajdanki, a to jakies wstazki, prezerwatywy, nakladki i ch. wie co jeszcze! Albo host wychodzil nagi z lazienki, a ona sie na niego napatoczyla!

Co was czeka, dziewczyny?

89dzoana89 > 13-06-2009, 20:46

[quote name="marlenao"]No wiec rozmaiwalm z rodzina 3 razy na skype, lacznie ok 3h! Milo sie rozmawialo. Wybrali mnie i lece 20 lipca do New Jersey, Franklin Lakes[/quote]

Gratuluje

I powodzenia zycze

No i oczywiscie bede czekala na dalszy ciag juz tam za wielka woda :mrgreen:

dominikan@ > 13-06-2009, 20:52

To ja już moge opowiedzieć jedną historyjkę. Jak to któregoś pięknego dnia ten nieznośny 5 latek o którym pisałam wczesniej ukradł matce ileś tam funtów. A że było to na porzadku dziennym że dzieci kradły jej pieniądze przez co ja czułam sie niezręcznie bo one się nigdy do tego oczywiście nie przyznawały. Więc jak uznałam że któregoś dnia mam już dosć jego złodziejskich czynów wzielam go za rękę i wkurzona popedziłam z tymi funtami do pokoju matki. Ponieważ drzwi były zamknięte grzecznie zapukałam do pokoju po czym zagłuszona wrzaskiem dzieciaka który krzyczał że je znalazł myślałam że słyszę Come in i weszłam do pokoju a tak hostka w całej okazałości właśnie wyszła z pod prysznica i szła po ręcznik który zostawiła na łóżku które stalo na wprost drzwi THE END

marlenao > 15-06-2009, 13:10

Moja host family zaprosiła mnie na wyjazd na wakacje z nimi do Virginni i do DC pod koniec sierpnia i na poczatku wrzesnia! Super! Kulturalnie zapytałam sie w mailu ile bede musiala zabrac pieniedzy bo nie chce ich obciazac dodatkowymi kosztami hahah

dominikan@ > 15-06-2009, 14:52

Nie potrzebnie pytałaś. Moja kolezanka kiedyś też zapytała hostkę o coś podobnego chodziło o to że szli gdzieś z dziećmi a za wstęp się płaciło i ona zapytała ile ma jej oddać za siebie a ta jej powiedziała i przyjeła pieniądze!

marlenao > 15-06-2009, 14:56

UPS. teraz to juz za pozno. Jak odpisze to dam znac. Dominikana dzwonilas do biura pytac sie o ta liste aupairek lecacych w tym dniu? ja sie w ogole nie moge skontaktowac z ta kobieta z biura, ani telefon ani mail ani gg! nic!

dominikan@ > 15-06-2009, 14:59

Nie nie dzwoniłam jeszcze. Ucze się do obrony i tylko na sek odpaliłam neta
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia