-
-
Re: Rzucona na głęboką wodę czyli JA w USA
MLODY-AU-PAIR > 30-09-2007, 17:43
Oj , Kamila widze zapracowana -
black_rose1706 > 30-09-2007, 20:50
Oj tak...ten tydzien to praca praca praca!
Pracuje extra za 13$ za godzine u rodzinki z jednym 3-letnim chlopcemW tym tygodniu zarobilam dokladnie 127$ u nich Mialm szalony schedule u mojej rodzinki i kurde wyszlo tak ze non stop pracowalam.W piatek udalo mi sie wyrwac na impreze Wrocilam po 4 nad ranem a o 8.30 zaczynalam robote i pracowalam do 20.30. Musialam wstac rano zeby odebrac samochod od kolezanki bo pilam na imprezce A jak wrocilam do domu wczoraj to byla imprezka moich hostwo. Zaprosili 14 osob na kolacje. Okazja: rozpoczecie jesieni Zajebiste zarcie bylo Wszystko przystrojene jesiennie. Extra
Bylam taka zrabana ze postanowialm isc spac bo i tak dziewczyny pracowaly wieczorem. Ciezko bylo usnac (udalo sie okolo polnocy) bo ewidentnie moi hosci ze znajomymi mieli fun
Pozniej napisze wiecej bo wlasnie mam tel -
Gość > 01-10-2007, 19:45
Kamila... alez Ty jestes zajeta dziewczyno ;-)
Ja juz za dwa tygodnie zawitam w Twoim stanie -
Gość > 18-10-2007, 4:30
Czesc PieknaCo tak zamilklas ja zaraz zaczynam pisac swoja story, bo jestem juz w Connecticut. Jutro prawdopodobnie dostane GPSa wiec bede mogla jezdzic gdzie chce, tak to sie boje bo te 'polne' drogi tutaj wszystkie sa prawie identyczne Skumamy sie na jakis weekend razem, co Ty na to?
Jesli masz jakiegos phona to podaj, ja mam komore i prawdopodobnie mam darmowe wieczory od 21 -
Ninka Jones > 18-10-2007, 14:10
Kamila Ty żyjesz wogóle?! -
WAMPIREK > 20-10-2007, 17:24
No Kamilka, co tam u Ciebie ?
Jak w ogole rodzinka,dalej taka fajna ? -
Gość > 21-10-2007, 3:40
Zapomniala o nas, definitywnie chyba?? -
EWE > 09-08-2009, 19:37