• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

kazetka > 15-02-2014, 19:48

yamisouls napisał(a):Do otwarcia roomu potrzebujesz trzy referencje ( 2x childcare i 1x character) bez tego Ci nie otworzą. A potem możesz dostarczyć jakieś dodatkowe jeszcze jak zdobędziesz
    A no właśnie, dzięki. W moim przypadku chodziło jeszcze o coś innego. Bo ja chciałam dostarczyć później te referencje dotyczące opieki dziećmi poniżej 2 roku życia. A jeśli wcześniej dam tylko referencje dot. opieki nad starszymi dziećmi, to raczej wykluczyliby mnie z puli dla rodzinz  takimi brzdącami...

yamisouls > 15-02-2014, 21:31

tzn to jest tak, że masz tam wymienione lata dzieci i zaznaczasz obok czy chciałabyś takimi się opiekować i czy masz doświadczenie z nimi. Więc teoretycznie możesz zaznaczyć, że chciałabyś, ale masz rację, że w przypadku takich maluszków rodziny zwracają uwagę na doświadczenie więc mogłoby być trudno  

Divertissante > 17-02-2014, 1:43

kazetka - sprawa wyglada tak, ze majac otwarty room mozesz jeszcze dolozyc referencje, no lub zmienic ktoras, jesli np opiekujesz sie w dalszym ciagu tym dzieckiem (chociaz na referencji jest mozliwosc, ze nadal sie tym dzieckiem opiekujesz, wiec teoretycznie nie musisz jej zmieniac ) Co do brzdacow - jesli dodasz po otwarciu roomu referencje z bobasami, to w profilu agencja powinna zaznaczyc, ze juz jestes dostepna dla rodzin z maluszkami bo masz doswiadczenie.

karolina - teoretycznie nie ma, ale jesli upatrzylas sobie np. californie, to mozesz odrzucic rodziny z innych stanow. Chociaz tego nie polecam, bo mozesz przegapic swoj PM z innego stanu. Niekoniecznie trzeba sie upierac na ten jeden - chociaz kazdy zrobi to na swoj sposob

ewelinagr88 > 17-02-2014, 22:46

Divertissante ja sie uparlam co do stanu hahahah i to bardzo

ewelinagr88 > 18-02-2014, 0:23

mamy kolejny match to juz staje sie nudne dla mnie hahahhah Divertissante czy tylko my z tego starego grona zostalysmy????

vanessa > 18-02-2014, 9:39

I znow dawno tu mnie nie bylo xD tez czekam na moj perfect bedac au pair w Europie. Ewelina na pewno spelnisz swoje marzenie chociaz mi tez sie baaaardzooo marzy California to nie wykluczam tez innych stanow

Divertissante > 19-02-2014, 20:21

A ja się przyszłam pochwalić, że mam mój PM!!! <3 Czekam na wiadomości z agencji, mam nadzieje, że to nie kiepski żart ze strony hostów!

yamisouls > 19-02-2014, 20:54

wow! opowiadaj!! Jakie dzieci? Skąd? )))))))) Gratulację!

Baskah > 19-02-2014, 21:10

Kiedy lecisz gdzie i opowiadaj! doczekalaś się w końcu!!! :>

vanessa > 19-02-2014, 21:54

Divertissante - gratuluje!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia