• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Lipiec- USA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Lipiec- USA

• Wątek zamknięty
  • Lipiec- USA
  • Re: Lipiec- USA

Cukrova > 27-05-2012, 17:54

Bilet podobno dostaje sie dwa tyg przed planowanym wylotem.

agniesia > 27-05-2012, 20:09

Właśnie chyba nie, bo niektóre dziewczyny z innych krajów zapisane na szkolenie mają już bilety

Cukrova > 27-05-2012, 21:49

[quote name="agniesia"]Właśnie chyba nie, bo niektóre dziewczyny z innych krajów zapisane na szkolenie mają już bilety [/quote]

No to nie wiem Trzeba zapytac dziewczyn ktore juz tam są jak to było. Ale np Efka87 milczy, zagineła

chica > 27-05-2012, 23:06

Też się ostatnio o to martwiłam...

Cukrova > 27-05-2012, 23:11

[quote name="chica"]Też się ostatnio o to martwiłam... [/quote]

i dowiedziałas sie czegos ??

Sprawdziałam na blogu Maji i ona miała bilet miesiac wczesniej No to moze my tez bedziemy co prawda mio do wylotu zostało hmmm 43 dni

Tenzi > 28-05-2012, 0:06

a ja czekam i czekam, aż ktoś się zgłosi kto leci 23 lipca i ni ma... :<

izzieem > 28-05-2012, 0:13

nie wiem dlatego zapytam, mam zadzwonić do biura po tym jak dostałam pomyślnie wizę?

Tenzi > 28-05-2012, 0:24

[quote name="izzieem"]nie wiem dlatego zapytam, mam zadzwonić do biura po tym jak dostałam pomyślnie wizę?[/quote]

u mnie w roomie jest napisane, że trzeba zadzwonić do agencji jak już wiesz, że masz wizę )

izzieem > 28-05-2012, 8:39

[quote name="Tenzi"]
    [quote name="izzieem"]nie wiem dlatego zapytam, mam zadzwonić do biura po tym jak dostałam pomyślnie wizę?[/quote]

u mnie w roomie jest napisane, że trzeba zadzwonić do agencji jak już wiesz, że masz wizę )[/quote]

dzięki

Cukrova > 28-05-2012, 10:46

Ja też musiałam zadzonic, a że siedziałam tam tyle czasu to Pani z biura nawet sie pofatygowala i dzowniła kilka razy, no ale ja wciąż tam byłam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia