-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
martamaua > 10-06-2006, 1:37
Buahahahaha
To ja wam powiem numer.
Siedzimy dzis u Andzeliki na bakonie sobie tak z kilka godzin i obserwujemy co sie dzieje na dworze i sobie rozmawiamy.
I sie na przystanku aurobus zatrzymal i kierowca wysiadl i przed nim stanal, ja nie zwrocilam zbytnio uwagi na to.
A Andzela mowi wiesz, ze on wyszedl sikac.
Nasikal sobie na autobus, o zobacz rozporek poprawil.
8O
Wierzyc mi sie w to nie chcialo to powiedziala, ze to juz nie pierwszy raz jak zauwazyla.
Niezle co...
Nie maja jak sie tam wysikac, do zajezdni daleko i sobie radza.
A pomyslec, ze jak ja jezdze to tez sie cos takiego zdarza, ale zawsze sobie mysle, ze cos sie stalo moze itp.
Nie dotkne sie tych busow wiecej.
Haha dalej nie moge uwierzyc ze to prawda! -
martamaua > 12-06-2006, 1:32
Jeszcze jedna dunska nowosc.
Ludzie tu chodza bez butow 8O
Ja rozumiem w jakiejs nadmorskiej miejscowosci, blisko do plazy.
Ale normalnie po miescie?!?!?!?!
Gdzie syf, pojary na ulicach, masa kurzu, brudu, osikanych miejsc, nie mowiac o szklach itp. itd. ?!?!!?
W glowie mi sie nie miesci :!:
A widzialam dzis taka laske i parke pozniej...
Dziewczyna odstawiona: fryzura, kiecka, make-up prawie jak gwiazda filmowa i bez butow...
Na zasyfialym chodniku... Jak sobie pomyslalam i wszystkich grzybach i chorobach jakie mogla zalapac to az mna rzucilo...
To samo ta parka... Deptak glowny w Kopnehadze a ci na boso. :roll:
Nie pojmuje tego... -
Gość > 14-06-2006, 11:12
a mnie to chodzenie boso wcale jakos nie razi - tu tez sie zdarza. Zasyfiale ulice jeszcze bardziej byly dawno, kiedy wiekszosc ludzi butow nie nosila, a jednak ludzkosc nie wymarla...
Edi, nie wiem czy rwie z rozpaczy, i tak tej kobiety nie trawie wiec mi wisi -
MONIKA > 14-06-2006, 20:12
Moi sa oblesni na calej linii. Juz pomijam fakt, ze bachory nie myja rak przez jedzeniem, starzy tez. Wcieraja ten kuzwa alkoholowy plyn, ktory niby zabija zarazki, a bloto pozostaje na lapach. Koszmar. Stara kladzie buty na lozku, stole, wszedzie, kanapie, kolo swojego lozka ma skladownice butow. Syf, syf, syf. Dziela moja lazienke, ja prysznic biore w japonkach, bo sie brzydze. Mlody sra non stop w gacie, a ta powalona, ze to ok, dopiero konczy 4 lata, luz. Kurwa mac. Juz nie moge tego burdelu zniesc. W domu, tylko w butach. Ostatnio mlodej powiedzialam, ze u mnie w Polsce to garaz (rz/z?) jest bardziej czysty niz tu kuchnia. To fakt. Mopa w domu nie ma, bo po co. Lodowka od roku stoi, uzywamy jej, ale w srodku nigdy od nowosci nie byla umyta. Koszmar. Wiekszych burdelarzy niz Amerykanie nie znam. :roll: -
Gość > 15-06-2006, 11:55
gdyby w moim hostowym domu bylo tak brudno to bym prace stracila, bo i podlogi i lodowka to moja robota :lol: -
xMala__Mi > 17-06-2006, 13:55
heh, moje dziecko ma manie 'probieren produkten' - miesza wszystko ze wszystkim i sprawdza smaki. nie byloby w tym nic dziwnego, gdyby nie jadla rowniez.... swojego kataru tudziez czegos, co wydlubie z nosa lub ucha mowiac przy tym pyyyyyyyyyyyyyyyyyycha :evil: -
Edi > 27-06-2006, 19:52
Moje gile zra tez,a jak!
ale ja nie o tym.Dzisiaj moja hostka na zakupy poszla.Wydala na ubrania okolo 400 £.A jak mi placi tygodniowki,to jej sie rece zawsze trzesa.Menda!!! -
(-:MARZENA:-) > 29-06-2006, 12:15
jak bylam ostatnio u Michaeli (au pair ze Slowacji) to jej hostka do mnie: wiesz Michalea juz czuje sie u nas jak w domu...juz jej nic nie zdziwi...i zaczela wymieniac kogo widziala juz nago 8O 8O 8O
ta rodzinka jej wogole pokrecona jest...hehe ale ich lubie...zabawni sa -
Yoanna > 29-06-2006, 13:02
moj osmiolatek nie spuszcza wody w toalecie :/ ble -
Edi > 29-06-2006, 13:15
Yoanna,a co to za nowina? :wink: Tutaj tez nie,tylko ze ja mam wlasna lazienke,to na to uagi nie zracam.