-
-
Re: Romanse i historie miłosne:)
blackcar > 18-05-2012, 1:31
Racja, ponad 10 to duzo. ale na jedna noc.... -
Katasza > 18-05-2012, 8:01
haha,tak,wtedy może być ;p -
KajaWroc > 18-05-2012, 20:21
[quote name="blackcar"]Racja, ponad 10 to duzo. ale na jedna noc....[/quote] - ale jesli laska nie ma zbyt duzego doswiadczenia w lozku to taka noc moze okazac sie dla niej SZOKIEM hahaha :
a Pani Blackcar miala mi zamiar wogole cos powiedziec o tym romatico erotico: 8) -dobrze ze wyjazd sie udal -
blackcar > 19-05-2012, 19:42
No powiedzialabym jak bys sie odezwala!!! no generalnie mam slabosc do amerykanskiego akcentu powiem wam , dziewczynychyba musze wyjechac do usa;-) -
Anjaa > 21-05-2012, 16:07
Ja dopiero za rok wylatuje, więc czasu a czasu, ale czytam i jestem z wami za wczasu i na bieżąco
Mam pytanie.. raczej do dziewczyn w USA, czy wziełyście udział w "szybkich randkach" będąc za granicą? :>
Idziecie na spotkanie i zmienia sie partner i macie np. jakiś czas, żeby z nim rozmawiać. Zagmatwałam, ale chyba wiecie o co mi chodzi -
angelaa > 26-05-2012, 0:35
Jest tu może ktoś, kto się w kimś zauroczył, a następnie musiał wyjechać? i zostawić tą osobę? -
lilly > 27-05-2012, 21:59
Taa, to bede ja. -
emenssion > 28-05-2012, 1:31
Nie wiem jak reszta, ale ja czekam na rozwinięcie
PS. Cześć wszystkim, mój pierwszy post -
adziszkowa > 29-05-2012, 20:46
Dziewczyny co tam słychać? Jak wasze miłosne podbojepozdrawiam gorąco! -
Aisling > 07-06-2012, 10:40
[quote name="angelaa"]Jest tu może ktoś, kto się w kimś zauroczył, a następnie musiał wyjechać? i zostawić tą osobę?[/quote]
Ja, i generalnie nie polecam.
Hahaha. Powaznie, czasami warto sie zastanowic co sie robi i sobie z gory uswiadomic pewne fakty, co nie znaczy, ze bedzie duzo latwiej, ale przynajmniej troche powinno.Poza tym, wszelkie operkowe romanse sa bardzo wskazane, a nie wiem jak w innych krajach, ale tutaj w Hiszpanii o nie nie trudno.