-
-
Re: Summer au pair
rosario > 10-05-2011, 17:57
aa, odezwali się do ciebie jednak?
no Ibiza fajnatylko jeszcze ciekawe, które miejsce Ibizy i czy miałabyś towarzystwo jakieś tam -
alexandra085 > 10-05-2011, 18:04
[quote name="arsenalfan26"]dostałam propozycję rodziny z agencji. rodzina z Pamplony-jak dla mnie za daleko od morza i za bardzo na północ. bliźniaki 13 miesięczne. płacą 90euro. wydają się nawet spoko. on prowadzi restaurację, ona też gdzies pracuje nie wiem do końca gdzie. potrzebują kogoś kto zna hiszpański, bo ona wcale nie mówi po angielsku a on tylko trochę. mieszkają w centrum-to tez trochę szkoda. ogólnie jest spoko, ale mam jeszcze rodzinę z madrytu i czekam na odpowiedz rodziny z ibizy. najbardziej by mi odpowiadała ta ibiza, mam nadzieję, że szybko się odezwą i wtedy będę mogła podjąć decyzję.[/quote]
tyle dostalas propozycji z agencji? czy nie wszystkie z agencji? aaa widzisz! jednak sie cos ruszylo -
arsenalfan26 > 10-05-2011, 18:06
[quote name="rosario"]aa, odezwali się do ciebie jednak?
no Ibiza fajnatylko jeszcze ciekawe, które miejsce Ibizy i czy miałabyś towarzystwo jakieś tam [/quote]
odezwali się, trochę późno miałabym do nich jechać, bo od koniec czerwca i miałabym tam zostać na niecałe dwa miesiące, trochę mało jak dla mnie. ale nie zrezygnowałam z nich ostatecznie. -
arsenalfan26 > 10-05-2011, 18:08
[quote name="alexandra085"]
[quote name="arsenalfan26"]dostałam propozycję rodziny z agencji. rodzina z Pamplony-jak dla mnie za daleko od morza i za bardzo na północ. bliźniaki 13 miesięczne. płacą 90euro. wydają się nawet spoko. on prowadzi restaurację, ona też gdzies pracuje nie wiem do końca gdzie. potrzebują kogoś kto zna hiszpański, bo ona wcale nie mówi po angielsku a on tylko trochę. mieszkają w centrum-to tez trochę szkoda. ogólnie jest spoko, ale mam jeszcze rodzinę z madrytu i czekam na odpowiedz rodziny z ibizy. najbardziej by mi odpowiadała ta ibiza, mam nadzieję, że szybko się odezwą i wtedy będę mogła podjąć decyzję.[/quote]
tyle dostalas propozycji z agencji? czy nie wszystkie z agencji? aaa widzisz! jednak sie cos ruszylo[/quote]
nie, tylko ta z Pamplony z agencji, wydaje mi się, że trzeba się przypomnieć agencji, bo ja im napisałam maila i od razu się odezwali... -
alexandra085 > 10-05-2011, 18:12
no jak ja napisalam maila w tamtym tygodniu to wczoraj tez dostalam propozycje...kiepska ale dostalam....
wysle Ci PW bo nie chce sie pytac na forum a mam jedno pytanko.. -
Aisling > 10-05-2011, 18:57
Olu jak się podpisałaś pod mailem tej rodziny z Ibizy? Wyslij mi ewentualnie na priv jesli podpisywalas sie tez nazwiskiem to zamailuje do nich i dam znać, żeś moja. -
rosario > 10-05-2011, 19:04
[quote name="arsenalfan26"]
[quote name="rosario"]aa, odezwali się do ciebie jednak?
no Ibiza fajnatylko jeszcze ciekawe, które miejsce Ibizy i czy miałabyś towarzystwo jakieś tam [/quote]
odezwali się, trochę późno miałabym do nich jechać, bo od koniec czerwca i miałabym tam zostać na niecałe dwa miesiące, trochę mało jak dla mnie. ale nie zrezygnowałam z nich ostatecznie.[/quote]
a oni są tak poważnie tobą zainteresowani?
masz rację, niepełne 2 miesiące to rzeczywiście niewiele... trzymam w takim razie kciuki za Ibizę! : ) -
Aisling > 10-05-2011, 19:05
Właśnie piszę do Ibizy. Może się skuszą odpowiedzieć mi, co myślą ;D -
Aisling > 10-05-2011, 19:06
Cześć Ros -
rosario > 10-05-2011, 19:19
[quote name="Aisling"]Cześć Ros[/quote]
hah, no siema:*