• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

au pairki w Londynie poszukiwane

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• au pairki w Londynie poszukiwane

• au pairki w Londynie poszukiwane
  • Re: au pairki w Londynie poszukiwane

clio > 20-01-2012, 14:19

Wiesz co, to jest Twoje zycie, i ja nie chce nic sugerowac, ale naprawde czasami warto cos zmienic. Na gum-tree jest tyle ogloszen, szczegolnie jesli jeszcze jestes w Londynie- moze akurat tam znajdziesz cos dla siebie?

Matkom-wariatkom mowie zdecydowane nie!

Plumeczka > 20-01-2012, 14:31

Clio ! Zdaj koniecznie relacje jak tam po przeprowadce?! Jakie wrażenia na nowej rodzince?!

Jak sie trzymasz po ostanich doświadczeniach? Mam nadzieje, że teraz uda Ci się w nowej rodzince! Powodzenia!

Ash > 22-01-2012, 14:41

Clio no co TY?!!!!!

ja mieszkam na hounslow obecnie wątpie aby były tu jakieś operki ale gdyby coś to dajcie cynka ))

clio > 22-01-2012, 15:28

Musze powiedziec ze nowa Rodzinka jest naprawde super sa mega pomocni I bardZo ciepli I przemili, ale pozostawie Sobie czas na ocene ash, a ty jak sie odnajdujesz w prawdziwym zyciu? Fajnie bylo dorosnac? :p

plumeczka odpisze ci na wiadomosc jak tylko odbiore mojego Lapka, na ipadzie dostaje szalu!

Ash > 26-01-2012, 1:21

clio żyć nie umierać wracam do domu robie co chce, nikt po pracy nie miauczy mi do ucha, że chce play with me etc ;d wychodze, wracam kiedy chce nikogo nic nie interesuje

jak dla mnie bajka

w zyciu nie wrocilabym do operowania ;p

tosia_ > 26-01-2012, 20:22

Ash! To co Ty teraz robisz i gdzie mieszkasz?

Ash > 26-01-2012, 22:06

Pracuję w coffee shopie, a mieszkam na Hounslow

A Ty Tosia?

tosia_ > 26-01-2012, 22:29

Ja jeszcze pare tygodni aupairowania, wynosze sie na swoje, zmieniam prace, wiec ogolnie jestem excited.

Ash > 26-01-2012, 23:18

Ooo a gdzie się przeprowadzasz?

Zobaczysz jaka to będzie ulga, nawet jak w pracy bedzie się jebać, będziesz wracać do siebie i miec na to wyjebane

d.mag > 26-01-2012, 23:44

Hej Ash, długo szukałaś pracy? jak było z mieszkaniem, był jakiś problem z dostosowaniem terminu itp? ja jestem w trakcie szukania pracy, jednak obawiam się co będzie z zakwaterowaniem jak ją znajdę, przeglądałam już oferty, tylko martwią mnie daty
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna