• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

GAWO

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• GAWO

• GAWO
  • Re: GAWO

martaj > 04-09-2013, 1:09

Dziękuję Ci, kochana jesteś <3

Z jaką agencją Ty wyjechałaś? Na jakim poziomie trzeba znac angielki, ja znam dość dość dobrze ale najwiekszy problem jest taki ze rozumieć to rozumiem bardzo dużo, gorzej żeby cos powiedziec

juja > 04-09-2013, 10:48

Ja też właśnie słyszałam, że w APC się sporo osób nie dostaje przez ten test, ale w IE jest bardzo mało rodzin i ciężko wyjechać przez IE ;/

Ja w zeszłym roku byłam w obu agencjach i w APC miałam kilka rodzin przez 3 miesiące, a w IE ani 1

angelaa > 04-09-2013, 21:25

[quote name="martaj"]Dziękuję Ci, kochana jesteś <3

Z jaką agencją Ty wyjechałaś? Na jakim poziomie trzeba znac angielki, ja znam dość dość dobrze ale najwiekszy problem jest taki ze rozumieć to rozumiem bardzo dużo, gorzej żeby cos powiedziec[/quote]

Nie wyjechałam do USA, bo zrezygnowałam całkowicie. ;-) Angielski trzeba znać na poziomie komunikatywnym, czyli musisz po prostu umieć się dogadać w codziennych sytuacjach. Nie może być tak, że nie zrozumiesz co dziecko do Ciebie mówi, gdyż szybko to może skończyć się rematchem

martaj > 28-09-2013, 20:27

Dlaczego to forum umiera, dziewczyny piszcie cos

balbina > 29-09-2013, 1:13

forum nie umiera tylko zakładka o gawo

a co by tu pisać

ja polecam zapisać się do gawo i do APiA, a by być w dwóch agencjach.

A jak się ma 5lub więcej miesięcy do wyjazdu to najpierw do gawo, a jak w ciągu 2 miesięcy mało się ma rodzinek to zapisać się też do APiA

martaj > 29-09-2013, 9:19

Ale APiA jest dfla mnie za drogie. wole jechac z GAWO

roxi92 > 28-01-2014, 0:53

<p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Mam jedno pytanie! : )) 
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Czy w przypadku powrotu wczesniejszego (ktos rezygnuje z programu, albo np. jest w rematchu i nie znalazl rodziny) to trzeba placic za bilet czy agencja placi? 
    <p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Jak jest w Gawo a jak w APiA? Wie ktos moze? 

yamisouls > 30-01-2014, 2:01

jezeli sama rezygnujesz to zawsze ty oplacasz bilet. Jeżeli w rematchu to też raczej Ty, zależy od sytuacji w CC chyba jest napisane, że oni opłacają ale to musiałby być chyba rematch z winy host rodziny

aupair14 > 03-02-2014, 19:33

W CC jest tak, ze jezeli nie znajdziesz rodziny to oni zapłacą za Twoj powrot. Jedyne kiedy nie zapłacą to jak uciekniesz/zrezygnujesz/nie chcesz zeby dla Ciebie szukali nowej rodziny.

robson87rr > 08-07-2014, 15:47

nie wiem jak wy ale ja źle wspominam tamto biuro
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia