• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

dominikan@ > 16-04-2009, 14:35

Mi się au pair world wydaje większa ale nie wiem o co chodzi z tymi opłatami

kamysia > 16-04-2009, 14:43

,

Kachaaa > 16-04-2009, 15:01

mi na great aupair sie najlepiej szukalo i tam tez znalazlam rodzinke

kamysia > 16-04-2009, 15:13

.

cailet > 16-04-2009, 15:20

a ja właśnie na greateaupair znalazłam po raz pierwszy rodzinkę, która ma napisane że jest z aupair care

bunia_90210 > 16-04-2009, 15:29

[quote name="cailet"]dominikan@ ---> u mnie to trwało bardzo długo, bo miałam problemy z tym zdjęciem, z nowymi umowami i certyfikatem medycznym, które musiałam ponownie wypełniać, podpisywać, dosyłać, potem jeszcze jakiś dodatkowy papier mi przysłali i w ogóle komplikacje były. W sumie to ponad 2 miesiące mi to zajęło od kiedy sama konto wypełniłam. Ale normalnie trwałoby pewnie jakieś 2-3 tygodnie, tak mi się wydaje. Bo w ogóle to od odesłania ostatniej rzeczy (zdjęć) to miałam konto w pełni funkcjonujące w niecałe 12 godzin.

W sumie to 10 dni już ale to jest wkurzające, bo do niektórych, jak słyszę, ktoś się odzywa po jednym, dwóch dniach.[/quote]

Ja na szczęście pomyślałam i skserowałam aplikację i pozostałe dok zanim wysłałam więc nie będzie problemu jak będę miała cos dosłać jeszcze raz

cailet > 16-04-2009, 15:38

[quote name="bunia_90210"]

Ja na szczęście pomyślałam i skserowałam aplikację i pozostałe dok zanim wysłałam więc nie będzie problemu jak będę miała cos dosłać jeszcze raz[/quote]

Ja musiałam nowe dokumenty dosyłać. W grudniu wysłałam prawie wszystko, ale potem po nowym roku okazało się, że są nowe umowy i certyfikaty zdrowia i musiałam od nowa je wysyłać i znowu iść do lekarza. Potem z certyfikatu zdrowia znowu coś było nie tak i jakieś oświadczenie musiałam wysyłać... bleee To nie tak, że musiałam ponownie wysyłać te same dokumenty

A ja właśnie zrobiłam ten błąd, że nie skserowałam sobie nic, no ale trudno, jakoś przeżyję

dominikan@ > 16-04-2009, 15:47

Ja tez mam pokserowane. cailet a tą aplikację w au pair roomie sama zatwierdziłas i wysłałaś??? Bo jakoś PROWORK się z tym nie spieszy!!

Kachaaa > 16-04-2009, 15:48

kamysia

a ty masz w podpisie e do USA to ju masz rodzinke znaleziona?

cailet > 16-04-2009, 15:49

nie, powiedzieli mi, że mam nie zatwierdzać, bo oni mają tam jeszcze coś powpisywać. Zatwierdzili, jak już im dosłałam Dear Family letter, bo jego oni też wpisywali, a ja na agencyjnego maila miałam im wysłać.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia