• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Skąd mam mieć pewność?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Skąd mam mieć pewność?

• Skąd mam mieć pewność?
  • Re: Skąd mam mieć pewność?

pawlok > 22-11-2007, 21:33

Bo Ty Emi twardzielka na maxa jestes... tzn zauwazylam to po Twoich postach

Ninka Jones > 22-11-2007, 21:40

bo Emi to jest Emi 8)

wszystko jasne.

8) :lol:

Grizzly > 23-11-2007, 1:58

Bo to wszystko zależy od osoby, rodziny i stosunków między nimi:>

Ja u tamtej rodziny miałam kompa z Internetem w pokoju, teraz mam nternet bezprzewodowy i swojego laptopa (kupionego za ciężko zapracowane operskie pieni?dze ; ), bo ja potrzebuje mieć swój własny komputer, swoj? muzyke, dokumenty, wszystko! i korzystać z niego kiedy chce, wieczorem, prywatnie.. a nie w wyznaczonych przez hostów godzinach, jak kto? mi chodzi nad uchem i zagl?da co robie, jak w kafejce internetowej..

Moni?, moe bulwersuj się ;-) Moja mama jest dla mnie największym oparciem, i pewnie najlepsz? przyjaciółk?, ale wła?nie przez ten tel. i Internet nawet za ni? nie tęsknię, z reszt? rodziny kontakty takie oo.. znajomi sie porozchodzili, więc za bardzo nie mam już za kim tęsknić. Moze to dziwnie zabrzmi, ale ja chyba nawet nie umiem tęsknić <?>

WAMPIREK > 23-11-2007, 2:16

Agu?, źle mnie musiała? zrozumieć !

Absolutnie się nie bulwersuję, chodziło mi prędzej o mnie.Że dla mnie rodzina jest najważniejsza itd. Pisałam w odniesieniu do mnie a nie do kogo? innego.

Ale tęsknota jest spraw? indywidualn?, jedni dobrze znosz? odcięcie się od bliskich ,drudzy gorzej.I nie ma tutaj nic złego, bo przecież każdy z nas jest inny

idril > 23-11-2007, 4:07

[quote name="Grizzly"]Bo to wszystko zależy od osoby, rodziny i stosunków między nimi:>

Ja u tamtej rodziny miałam kompa z Internetem w pokoju, teraz mam nternet bezprzewodowy i swojego laptopa (kupionego za ciężko zapracowane operskie pieni?dze ; ), bo ja potrzebuje mieć swój własny komputer, swoj? muzyke, dokumenty, wszystko! i korzystać z niego kiedy chce, wieczorem, prywatnie.. a nie w wyznaczonych przez hostów godzinach, jak kto? mi chodzi nad uchem i zagl?da co robie, jak w kafejce internetowej..

Moni?, moe bulwersuj się ;-) Moja mama jest dla mnie największym oparciem, i pewnie najlepsz? przyjaciółk?, ale wła?nie przez ten tel. i Internet nawet za ni? nie tęsknię, z reszt? rodziny kontakty takie oo.. znajomi sie porozchodzili, więc za bardzo nie mam już za kim tęsknić. Moze to dziwnie zabrzmi, ale ja chyba nawet nie umiem tęsknić <?>[/quote]

dziewczyno w kazdym calu tego co napisalas zgadza sie z Toba.

komputer to dla mie bardzo intymna rzecz i sie nia wole z nikim nie dzielic.

mama - naj przyjaciolka.

i wsyztko jasne

jeszcze mam takie pytanie jak mowisz ze sama laptopa kupilas to w Uk kupowalas czy w Polsce (pewnie glupie pytanie), chodzi mi o ceny czy sa porownywalne czy tez niebo a ziemia...

pytam z ciekawosci...

poza tym swoja droga bardzo oszczedna jestes z operkiej kasy kompa kupic. podziwiam

Klarasek > 23-11-2007, 9:43

Ja to zazwyczaj jak jestem w domu to mam wszystkich do?ć i chcę wyjechać na koniec ?wiata. Ajak już wyjadę to tak po tygodniu mam ochotę wracać do domu.

Nie tyczy się to oczywi?cie wyjazdów ze znajomymi. Jak z nimi jadę to w ogóle "nie potrafię" tęsknić za domem i mogłabym nie wracać choćby przez rok.

Grizzly > 23-11-2007, 16:52

Idril, ja i oszczędno?ć? : )))))

Miałam extra prace, to i kasy troche zaoszczędziłam, ale tego co przewaliłam to nikt nie zliczy;>

A laptopa kupiłam w Polsce.. W Anglii w sklepach ceny s? porównywalne, za to na ebayu dokładnie jak napisała?- niebo a ziemia!

Ale ja sie na laptopach nie znałam, i z reszt? bałam się kupować przez Internet i to w obcym kraju.. Tutaj mam nowiu?kiego ze sklepu, z gwarancj?, ze wszystkim, a nie kota w worku

Ninka Jones > 23-11-2007, 17:20

pozazdro?cić Jezuuu co ja bym dała za swojego laptopa, chyba bym się z nim nie rozstawała ale w tym celu to ja się chyba kiedy? do USA wybiorę po mojego wymarzonego iBooka

idril > 23-11-2007, 18:21

[quote name="Ninka Jones"] ale w tym celu to ja się chyba kiedy? do USA wybiorę po mojego wymarzonego iBooka [/quote]

Nina tylko w tym celu?!

no ja sie tez na kompach wiec to roznie bedzie pewnie. musze sie zorientowac jeszcze

Ninka Jones > 23-11-2007, 18:47

nie, nie tylko w tym ale głównie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia