-
-
Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac
Ninka Jones > 25-05-2008, 19:23
ja planuje nabyc zolte Conversy jak bede w Krakowie, takie jak ma pan Thomas Fletcher 8) -
WAMPIREK > 25-05-2008, 23:00
Oooo
A ja istne czarne -
WAMPIREK > 25-05-2008, 23:00
Oooo
A ja istne czarne -
Grizzly > 26-05-2008, 0:02
oho.. trampki.. kupiłam sobie ostatnio takie calu?kie czarne, tez się na nie bardzo długo czaiłam, i co? Zapytajcie Dżo.. Cały dzien w Londynie sie męczyłam, jeju w życiu mnie tak stopy nie bolały o_O pod koniec już po Londynie, i w drodze do domu szlam na boso..
Ale nie poddałam sie tak łatwo, chyba musiałam je rozchodzić bo już je nosze i s? ok
Ps Idril, nie 'pos?dzilabym' Cie o chodzenie na obcasachZawsze mi sie wydawało, że jeste? bardziej adidasow?, tenisówkow?, trampkow? osob?;] -
Grizzly > 26-05-2008, 0:02
oho.. trampki.. kupiłam sobie ostatnio takie calu?kie czarne, tez się na nie bardzo długo czaiłam, i co? Zapytajcie Dżo.. Cały dzien w Londynie sie męczyłam, jeju w życiu mnie tak stopy nie bolały o_O pod koniec już po Londynie, i w drodze do domu szlam na boso..
Ale nie poddałam sie tak łatwo, chyba musiałam je rozchodzić bo już je nosze i s? ok
Ps Idril, nie 'pos?dzilabym' Cie o chodzenie na obcasachZawsze mi sie wydawało, że jeste? bardziej adidasow?, tenisówkow?, trampkow? osob?;] -
Yoanna > 26-05-2008, 0:04
ja tam preferuje tenisowki.
moje kaloszotrampki tez lubie :lol: -
Yoanna > 26-05-2008, 0:04
ja tam preferuje tenisowki.
moje kaloszotrampki tez lubie :lol: -
Yoanna > 26-05-2008, 0:06
hahah grizzly :lol: ja tez idril widze w trampkach :lol:
a wiesz czemu se tak nogi obdarlas w ldn? za kare. bo probowalas mnie namowic zebym wlozyla swoje nowe szpilki hahhaha. jak tam mama? -
Yoanna > 26-05-2008, 0:06
hahah grizzly :lol: ja tez idril widze w trampkach :lol:
a wiesz czemu se tak nogi obdarlas w ldn? za kare. bo probowalas mnie namowic zebym wlozyla swoje nowe szpilki hahhaha. jak tam mama? -
Ninka Jones > 26-05-2008, 1:02
a mnie moje pierwsze slip ony w kratke tarly do krwi przez jakies pierwsze 2 tygodnietamte byly w czarno-biala, teraz mam w rozowo-brazowa i maja chyba jakas grubsza podeszwe bo mnie piety bola. a ze sznurowanych to mam zielone i czarne, ale zielone mnie cisna, bo je 2 lata temu kupilam, a te czarne co po ostatnim weselu kupilam, to sa zajebiste! jeszcze sobie jedne w Conversie upatrzylam... ale kosztuja 260 zl wiec jesli kupie to na pozna jesien jeszcze sie na Etnies czaje (ale to juz nie trampki ) bo moje Lacoste chyba nie przezyja tych wakacji (juz po Londynie mialy dosc :lol