-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Yoanna > 16-10-2007, 12:47
mam ochote pojechac do pl. i nie na weekend, nie na swieta, lecz na dluzej. tak na miesiac.. jesienna depresja ehhehe takie mam wahania :? raz to miasto kocham, raz chce sie wyniesc jak najszybciej, wszystko zmienia sie z godziny na godzine.. a jeszcze 4 lata tu hahaha powinnam juz zaczac odliczanie? ;P
host chce chyba nas zaglodzic, lodowka praktycznie pusta, cale szczescie, ze kupil wczoraj jedzenie na 3 obiady, nic to ze zostaly 4 dni ;/ zawsze to cos. samym mlekiem zyc sie nie da, a tylko mleka mamy zawsze pod dostatkiem ehhh lovely. pij mleko, bedziesz wielki ;/ czemu zawsze angole maja w lodowkach tylko swiatlo? -
Ninka Jones > 16-10-2007, 13:15
kochanie przeja?ni się :*
uciekniesz mi teraz z LDN jak mi już coraz mniej do wyjazdu zostało?
damy radę
:* -
Yoanna > 17-10-2007, 12:58
nie uciekne, nie mart sie, bede jeszcze 4 lata przynajmniej haha
ale mam dosyc -
Yoanna > 18-10-2007, 21:43
ha! i widzialam kolejna oferte w stylu mojej, tylko jeszcze mniej pracy
richmond, london. praca od pon do pt od 19 do 20 sprzatanie. w czwartek od 12 do 18 opieka nad dziecmi. 75 L. a pomyslec ze ja w sheffield mialam 75 a pracowalam hohoho heheheh. jednak normalne rodziny istnieja.
a host przestal sie do mnie usmiechac hahah ciekawe co przeskrobalam ;P -
Ninka Jones > 18-10-2007, 23:32
może obiad był za zimny?
a Richmond to która czę?ć?
bo nie chce mi sie szukać mojego tube guru -
Yoanna > 19-10-2007, 11:53
na poludniu, 4 strefa.
obiad za zimny heh ale ja tylko dla dzieci gotuje i nieraz zanim maly wroci bo on pozniej przychodzi niz mala to se w mikrofali podgrzewa ;P
nie wiem, dziwni oni sa troche heheh jest tak jak mowila ich byla operka - zyje jakby oddzielnie ;P oni nie maja pojecia co ja robie, ja nie mam pojecia co oni robia ;P host nawet nie wie ze studiuje hahah mysli ze na english chodze lol -
Ninka Jones > 19-10-2007, 15:05
to chyba dobrze że nie wchodzicie sobie na wzajem w parade? -
Yoanna > 19-10-2007, 15:46
dobrze ale i dziwnie, bo jestem tu 6 tyg a sie nie znamy ehhehe -
Grizzly > 21-10-2007, 15:11
Ciesz sie, ze masz taki uklad! Ja tez bym tak chciala prawde mowiac.. bo jednak zycie 'jak w rodzinie' nie zawsze jest kolorowe :? -
Yoanna > 22-10-2007, 11:52
hahah po 6 tyg host sie mnie po raz pierwszy spytal w sobote co zamierzam robic hehehe :lol: po roku spyta jak mi dzien minal ;P