• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

KASIK - to ja:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• KASIK - to ja:)

• Wątek zamknięty
  • KASIK - to ja:)
  • Re: KASIK - to ja:)

kasik > 23-01-2006, 2:44

O my goodness czy to ktos mojego smarkacza nakrecil??

Tak wlasnie wyglada on w furii, nie przesadzam. :twisted:

monica07 > 23-01-2006, 17:01

o szit 8O tylko wpierdolic na dupe pozostaje... Tatus- ideAlny przyklad zachowania amerykanskiego rodzica. zero reakcji. Widuje nieraz takie obrazki w sklepach.. :evil:

(-:MARZENA:-) > 23-01-2006, 19:01

http://eee.goyk.com/video.asp?path=900

swietny ten flmik

a tam na dole te panny wszystkie z mojej okolicy (Debica)- zbieg okolicznosci?? :roll:

martamaua > 23-01-2006, 22:06

U mnie z kolei wszystkie z mojej wyspy.

(-:MARZENA:-) > 23-01-2006, 22:09

strange :?

Caroline > 24-01-2006, 11:02

Nie wiem dlaczego tak a nie inaczej ale mi sie pokazaly fotki dziewczyn ode mnie i okolicznych wiosek..

kasik > 31-01-2006, 6:16

Ok, ostatnio sporo sie u mnie dzialo/ dzieje, opisze wszystko asap, bo teraz padam z nog a musze jeszcze robic swoje super zabiegi zdrowotne:/

monica07 > 31-01-2006, 17:19

nawijaj kasik, nawijaj

kate-nasti > 02-02-2006, 13:18

"Kiedys (wszedzie) Cie znajde, znajde Ciee...." hehehe - wiesz o co chodzi Jestem Shurlock Holmes (czy jak to sie tam pisze hehe)

Kaska a teraz bede krzyczala!!! Qfa mac! Co Ty jeszcze robisz u tej rodzinki?!?! Dziewczyno po co Ty tam pojechalas?! Zeby podszkolic sie w jezyku, zeby cos zobaczyc, przezyc przygode, a nie po to, zeby rok spedzic na wqrwianiu sie! No ja pitole Kasik! Zastanow sie jeszcze raz dobrze nad zmiana rodzinki? Pomysl ile mozesz zyskac...Zobaczysz znow cos nowego, poznasz nowych ludzi, a i te drugie pol roku minie Ci przyjemniej!

Trzymaj sie ;*** <tuli>

agulka > 02-02-2006, 22:46

kasik, ja gdzies wyczytalam, ze ci potwory kibel zapchaly..

moje tez kiedys tak zrobily. nie wiem, w jakim wieku sa twoje..ale moje male wiec u nas na kazdym kroku leza chusteczki do wycierania tylka, zasypki, mascie itd. no i moje madrale wrzucily do kibla te chusteczki..kibel caly dzien zatkany.. wzielam male na rozmowe i wyciagnelam z nich co wrzucily..sprawdzam a na chusteczkach jak byk pisze, ze nie wolno ich w kiblu spuszczac grrrrrrrrrr
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia