-
-
Re: USA Październik 2012
balbina > 21-10-2012, 18:27
Czyli już skończyłaś studia, masz aplikację od jakiegoś ( pewnie dłuższego) czasu i jeszcze nie znalazłaś rodzinki ; o ja jebie, masakra z tym proworkiem ;x
no jak masz pedagogikę skończoną to powinnaś raz dwa wyjechać. Wiesz dla mnie trochę smutno wyglądasz na tym filmiku : D może to dlatego : ) ( takie są przynajmniej moje odczucia - bez obrazy ) wiem, jak to jest mmiliard razy kręcić filmik i się potem nie ma siły ;x
no kurczę wierzę, że szybko wyjedziesz i życze powodzenia! : * -
sylvia > 21-10-2012, 21:33
aguta
No co Ty nie obrażam się, przedstawiłaś jak to widzisz, a takie opinie są ważne.
Powiem tak jestem osobą wesołą, ale mimo to mam problem z uśmiechaniem się (takim szerokim, nie lubię pokazywac zebów) a ten delikatniejszy uśmiech jest mało widoczny- ja wiem, zdaje sobie z tego sprawę.
Ponadto jak nagrywałam ten filmik to byłam tak skupiona aby nie palnąć głupstwa, że zapominałam o ciągłym uśmiechaniu się
Jeśli rzeczywiście nadal nie będę mogła znaleźć rodzinki to być może trzeba będzie pomyśleć o nowym video..
/a mój najpierwszy filmik dopiero był tragiczny, 2 minuty nawijałam bo nie umie montować takich rzeczy więc musiałam tak zrobić/
A tak w ogóle to dzisiaj miałam telefon z USA od jednej rodzinki, rozmawialiśmy 40 minut, tak z 1/3 nie zrozumiałam, ale reszta spoko, nawet rozwijałam wypowiedzi a nie tylko jednym słowem czy zdaniem- WOW! A to chyba dlatego, że podeszłam do tego na totalnym luzie, jak nie ja :O
Zobaczę co dalej.. -
balbina > 22-10-2012, 11:32
po prostu, niektóre osoby obrażają się, że ktoś ma taką opinię i nie inną, a nie chciałam, żebyś sie obrazała na mnie.
ooo ja też tak kiedyś miałam! ale miałam wtedy ukryszoną jedynkę i wyglądałam okropnie i w końcu poszłam do dentysty, żeby mi "wyrównała" żeby i mogę się uśmiechać : D
Właśnie widzę, że jesteś bardzo skupiona - i chyba aż za bardzo : ) może też stres?
No wiesz - zacząć już możesz powoli, w sieci jest trochę takich fajnych filmików, że niektórzy nawet zgapiają słowo w słowo : D
Ściągnij sobie Windows Movie Maker - ja też myślałam, że nie umiem sklejać, ale ten program jest bardzo prosty i naprawdę aż chce się to robić - mogę Ci skleić : )
myślę, że nawet nie ma co czekać, bo tak to byś mogła szybciej wyjechać : )
Telefon z USA o wow! i co i co?
hm no to gratuluję otwarcia siebie
no nic dziwnego, ze nie zrozumiałaś - dobrze, że tylko 1/3
a skąd są? Polubiłaś ich? -
sylvia > 22-10-2012, 13:52
Siostra chyba padnie na zawał jak jej powiem, że chciałbym znów nakręcić filmik
Muszę zobaczyć na ten Movie Maker! Może akurat go ogarne..
I rzeczywiście w trakcie nagrywania stresowałam się bo chciałam aby fajnie to wyszło, a poza tym nie lubię być nagrywana
Dzwoniła rodzinka, która jest na moim profilu na APC.
Hillsborough, New Jersey- blisko do NY
Dwóch chłopców 5 lat i 1,5 roku
Jak na razie wrażenia w miarę pozytywne, są sympatyczni ale sama nie wiem- mam dylemat. Poprzednio przy moim perfect match'u była euforia, a teraz to może zwykła ostrożność bo raz już się sparzyłam, nie wiem, ale tak na 100% nie jestem przekonana..
W zasadzie na razie raz rozmawialiśmy, mają się odezwać jak coś. -
balbina > 22-10-2012, 14:52
Hm co do filmiku to mnie też stresowało jak ktoś mnie nagrywał, więc dałam aparat na statyw, krzesło, szfke (cokolwiek) i tak nagrywałam sama siebie z milion razy aż będę uśmiechnięta, naturalna i będzie mi się podobać
Czasami jednak po prostu musi Ci ktoś nagrać, bo są jakieś sceny w ruchy - np jazda autem, no ale jednak trzeba się z filmikiem postarać - to taka nasza wizytówka, ja dopiero co nakręciłam a już myślę, co by tu poprawić ;x w dodatku mam na roomie, że mam 18 lat ( bo 19 kończę ostatniego listopada) no i to że jestem taka młoda to też minus dla mnie. a w filmiku oczywiście nie wspomniałam, ze mam prawie 19 - no taka gapa ze mnie ;x
Na pewno ogarniesz, naprawdę to jest super program : ) tylko jest kilka wersji to ja mam to windows live movie maker
No jak nie jesteś przekonana na 100%, to nie ma co się pchać kochana, no i domyślam się co znaczy taki uraz, bo to musiało być okrutnie nie miłe, że najpeirw Cię wybrali a zaraz - ymmm jednak nie ;x no cóż trzeba uzbroić się w cierpliwość ;x
ej a na stronce APC masz, że jesteś dostępna od grudnia, myślałam że trochę wcześniej ;x -
sylvia > 22-10-2012, 22:53
No więc niestety ale mój komputer nie ogarnia tego programu.. najpierw nie chciał się zainstalować a teraz jak już niby jest to nie działa jak trzeba, wyskakuje jakies logowanie :/
Ja jak znalazłam osobę, która zna się na montowaniu to miałam cudny plan co i jak. Nagrywałam nawet z entuzjazmem.
Byłam zadowolona z filmiku, a teraz to sama już nie wiem..
Jak to od grudnia? Jak ja patrzyłam na bazę operek to mam, że jestem dostępna od marca tego rokuWTF? -
balbina > 22-10-2012, 23:08
No sama zobacz - > Available: 12/03/2012 - pewnie Ci się pomyliło, bo tutaj jest podawane po amerykańsku czyli w kolejności miesiąc. dzień i rok ;x
Kurdę, może się zaloguj albo ściagnij ejszcze raz : D
No jak jesteś zadowolonba z filmiku to nie musisz zmieniać, tylko zasugerowałam : ) ważne żeby Tobie się podobał! -
sylvia > 22-10-2012, 23:21
Ja to dopiero jestem nierozgarnięta, zupełnie zapomniałam że oni piszą najpierw miesiąc
Ale wtopa! A tak się zastanawiałam skąd im się marzec wziął!
Co do filmiku powiem tak, byłam zadowolona, ale nie Ty pierwsza mówisz mi, że mało się na nim uśmiecham, więc coś w tym jest.
Jak mówisz trzeba mieć aplikację zrobioną na tip-top. Ja mój profil na IE wiele razy przeglądałam, zmieniałam, dopisywałam. Z kolei wypełniając na APC na prawdę się przyłożyłam do tego. A jeśli nadal to nic nie da po prostu będę musiała nakręcić nowy lepszy filmik i jużZawsze można coś ulepszyć, poprawić aby zwiększyć swoje szanse!
I dzięki tak w ogóle!