• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

Gość > 13-02-2006, 5:18

Uwielbiam perfumy ,mam ich sporo ale i tak przewaznie uzywam Touch of Pink La Coste !

Podoba mi sie Armanii MANIA ! Jest troszke ,ale tylko tak troszke ciezki na poczatku ale pozniej ... miodzio .

DKNY tez ladny ,podoba mi sie

i jeszcze jednen Chanel ale zapomnialam nazwy ,tylko nie mysl ze #5 bo ten smierdzi jak Byc Moze mojej babci .Dostalam na gwiazdke kiedys od taty ... biedny sie wykosztowal ...a mi jakos nie przypadl do gustu ,ostraszacz na komary jednym slowem

niuniusiek > 13-02-2006, 11:58

Chanel - Chance! i MaxMara

ewa^^^ > 13-02-2006, 12:47

Ja ostatnio uzywam Coco Mademoiselle (Chanel) i Miss Dior Cherie - troszke slodkie ale delikatne i eleganckie - miodzio. Pizmowe tez lubie - z tej gamy Tresselle Avon jest nawet ladny, moi koledzy mowili, ze bardzo pociagajacy i sexy zapach :lol:

Kalia > 13-02-2006, 21:31

Amor Amor cacharel- najwspanialszy słodki uwodzicielski....

a na specjal;ne okazje ETERNITY C.K.- nie wiem co jest w tym zapachu ale ja sie uzależniłam

Mlody > 14-02-2006, 1:47

jesli chodzi o damskie to "Burberry Touch" - normalnie mnie powalaja - jak wsiadam do autobusu, albo innego miejsca publicznego i tylko wyczuje to przejde caly wagon i zatrzymam sie przy kobiecie ktora nim pachnie. Normalnie kosmos :-) :lol:

Dla mnie to wszystkie odcienie TABACCO, czasem Boss popielaty (ale tylko czasem)

ewa^^^ > 14-02-2006, 2:06

Kiedys mialam "Obsession" Calvin'a Klein - dostalam z USA. Sliczny, delikatny i slodki zapach. W Anglii chcialam sbie kupic, ale owszem jest obsession ale calkiem innym zapach :? butelka ta sama, a zapach i kolor perfum zupelnie inny.

Dominique > 14-02-2006, 14:53

Uwielbiam Calvina Kleina! Ck One, a ostatnio Euphorie, choc ta bardziej pasuje na wieczor. Z meskich Contradiction (oczywiscie Kleina) , Versace Blue Jeans oraz Boss in Motion. Za tak pachnacym facetem poszlabym wszedzie :wink: A i Tresselle Avonu tez niezly jest, ma w sobie to cos.

MONIKA > 14-02-2006, 17:22

W PL mialam szal na niebieskie "zwykle" Kenzo, ale tu jakos nie widzialam, choc przyznam szczerze, nie szukalam specjalnie.

agulka > 14-02-2006, 21:17

ta co miala oszczedzac na big zakupy - czytac "ja" - dorobila sie karty stalego klienta w wet seal i vanity..no ja kocham te sklepy normalnie. kupilam sliczna cieplutka bluze z" misiem " w srodku za 8$ bo byla przecena w wet seal..plus karta.. eh nooo raj od razu sie czlowiekowi humor poprawia.. :lol:

MONIKA > 14-02-2006, 22:30

Taaaak, skad ja to znam. :twisted:

Przed poludniem ( jestem juz off!!!!!) pojechalam z mala na zakupy Walentynek. W zalozeniu, tylko kartki i cos dla Thiago, koszulka, sweter, cos symbolicznego.

Oczywiscie skonczylo sie na tym, ze kupilam sobie zajebiste buty plus cudowna torebke, w sam raz na wiosenne klimaty.

Torebek nie mam wiele, (policzylam, 8 sztuk), ale kazda jest bardzo "inna", drugiej takiej nie widzialam nigdzie. I ta nowa zapewne tez taka niepowtarzalna bedzie. Teraz tylko wiosny mi trzeba.

A teraz lece sie przebrac i jeszcze raz do malla, przeciez nie mam prezentu dla Tadzi. :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia