-
-
Re: Romanse i historie miłosne:)
Ainhoa92 > 20-04-2012, 12:17
Dziewczyny co z wami ;D Wiosna idzie i żadnego gorącego romansu na drodzr?!;D -
sikorkaxx > 25-04-2012, 2:39
Ja sie musze pochwalic ze mom Romans z amerykaninem....Jeszcze trwa! To juz 3 Miesiace I nie wobrazam Sobie Teraz bycia bez Niego! Choc powiem dziewczyny ze sa I szare strony, rowniez ta roznica kulturowa, fakt ze jezyk angielski nie jest mom jezykiem ojczystym, roznica wieku. On mowi ze ze wzgledu na to ze mam 22 lat to pewnie duzo Chce zobaczyc, tzn "tyle zycia przed toba" a ja w glebi serca chce sie wkoncu "usiedlic", mice dziecko, czy to dlatego ze on sie nie Kryje z Tym ze Sam chce zostac ojcem I ze ja mam uczucia do niego? Sama nie wiem,duzo mi chodzi po glowie ostatnio -
marvellous > 05-05-2012, 15:11
[quote name="sikorkaxx"]Ja sie musze pochwalic ze mom Romans z amerykaninem....Jeszcze trwa! To juz 3 Miesiace I nie wobrazam Sobie Teraz bycia bez Niego! Choc powiem dziewczyny ze sa I szare strony, rowniez ta roznica kulturowa, fakt ze jezyk angielski nie jest mom jezykiem ojczystym, roznica wieku. On mowi ze ze wzgledu na to ze mam 22 lat to pewnie duzo Chce zobaczyc, tzn "tyle zycia przed toba" a ja w glebi serca chce sie wkoncu "usiedlic", mice dziecko, czy to dlatego ze on sie nie Kryje z Tym ze Sam chce zostac ojcem I ze ja mam uczucia do niego? Sama nie wiem,duzo mi chodzi po glowie ostatnio[/quote]
zawsze mozna razem sie bawic i zwiedzac czy przezywac nowe rzeczymezczyzni nie maja granicy wieku do ktorej moga miec dzieci wiec mu to nie grozi a spedzajac ze soba wszytskie nowe piekne chwile - to dobrze tez robi dla zwiazku -
roxi92 > 07-05-2012, 22:00
[quote name="sikorkaxx"]Ja sie musze pochwalic ze mom Romans z amerykaninem....Jeszcze trwa! To juz 3 Miesiace I nie wobrazam Sobie Teraz bycia bez Niego! Choc powiem dziewczyny ze sa I szare strony, rowniez ta roznica kulturowa, fakt ze jezyk angielski nie jest mom jezykiem ojczystym, roznica wieku. On mowi ze ze wzgledu na to ze mam 22 lat to pewnie duzo Chce zobaczyc, tzn "tyle zycia przed toba" a ja w glebi serca chce sie wkoncu "usiedlic", mice dziecko, czy to dlatego ze on sie nie Kryje z Tym ze Sam chce zostac ojcem I ze ja mam uczucia do niego? Sama nie wiem,duzo mi chodzi po glowie ostatnio[/quote]
ja mam ten sam problem, ale tu na miejscu.. W Polsce. On 27, ja 20. No i w sumie, to juz spieprzylam sprawe, bo sie balam, co ludzie powiedza... (to glupie ale tak juz mam! :< ) a teraz chce go odzyskac... ale nie wiem jak. Jest ciezko. -
KajaWroc > 08-05-2012, 1:27
7-10 lat dziewczyny to naprawde MAŁO!!!!!!!! -
adziszkowa > 12-05-2012, 0:50
gdy ma się już ponad 20 lat to powoli ta różnica 10 lat zaczyna się zacierać. a ludzi trzeba olać -
blackcar > 16-05-2012, 22:15
a ja zrobilam sobie kilkudniowy wypad do wloch i poznalam boskiego kolesia, starszego uwaga o 13 lat. Pierwszy raz w zyciu tak mnie poniosło, ale przezyłam piekna, romantyczną jedna noc -
Vera:) > 16-05-2012, 23:42
więc jakoś dawno temu pisałam o moim belgu . wiec ejstem w belgii juz od 9 miesiecyi jestesmy razem planujemy kupic dom pod koniec tego woku i zamieszkac razem ( on nie akceptuje mieszania uwaza ze jak on ma gdzies mieszkac to tylko jak bedize mial maly ogrodek i totalnie wlsny kat ) wszystko jest zajebiscie , dba o mnie znamy sie juzponad 3 lata chyba czy cos nie wiem nigdy sie nie klucilismy nawet najmniejszej sprzeczki nie bylo, zabiera mnie wszedzie weekendy spedzamy u niego z jego rodzinka albo na imprezach ze znajomymi albo kino albo nie wiem co tam serio w zyciu nie znalam lepszej cieplejszej kochanej dobrej osoby czy cos ale jest jedno ale ...... nigdy mi nie powiedzial ze mnie kocha i w ogole zadko muwi co czuje .... a ja nie umiem zapytac? absurd nie ? mamy zamiar razem zyc a nie umiemy rozmawiac co do siebie czujemy hahaha -
Yoanna > 17-05-2012, 0:01
a ty mu mowilas, ze go kochasz? jesli tak to jak reagowal? jesli nie to czemu nie? -
Katasza > 17-05-2012, 22:29
Ja byłam kiedyś z facetem 12lat starszym i nie wiem czy dałabym radę znów na taki związek... Tak maksymalnie 8lat starszy,ok ale nigdy więcej 12 lat różnicy.