• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

acha17 > 10-05-2011, 0:08

wiem że kilka z was nie ma jeszcze rodzinki dlatego pisze. dostałam propozycję wyjazdu do Madrytu ok 27 maja. Niestety termin mi nie pasuje, ale jeżeli ktoś jest chętny to pomogę w skontaktowaniu

Saiisuke > 10-05-2011, 0:35

@alexandra085, są lotniska, w Vigo też jest lotnisko, tylko, że przelot np. W-wa -> Madryt to ok.350 zł, a już W-wa ->Vigo to ok.3-4 tysiące, więc masakra :/

rosario > 10-05-2011, 1:42

3-4 tysiące? o kurde... ale to bezpośrednie tyle kosztują? może są jakieś opcje, że z przesiadką tanimi laniami??

rosario > 10-05-2011, 1:55

mogłabyś polecieć z Polski przez Madryt do Santiago de Compostela (80 km od Vigo, więc chyba by wyjechali po ciebie? ). Jak już dotrzesz do Madrytu, to bilety Ryanairem do Santiago w dni 15,16,21 czerwca są za 1 euro (no 8e z oplatami + bagaz) albo 19,20 czerwca po 8 euro. Więc tanio, na pewno nie porównywalnie taniej niż W-wa --> Vigo

Saiisuke > 10-05-2011, 9:56

Będę lecieć najpewniej 29 czerwca, albo coś koło tego dnia. A możesz mi dać linka do strony, na której znalazłaś te bilety?

rosario > 10-05-2011, 17:16

tak jak mówiłam- ryanairem .

29 czerwca masz z Wawy lot wizzairem za 359 zł do Madrytu, o 19 jesteś w Madrycie a o 20:30 lot do Santiago de C. za 8 euro

to chyba wygodniej niż pociągiem, bo jedno lotnisko i lot trwa tylko godzinę

arsenalfan26 > 10-05-2011, 17:38

dostałam propozycję rodziny z agencji. rodzina z Pamplony-jak dla mnie za daleko od morza i za bardzo na północ. bliźniaki 13 miesięczne. płacą 90euro. wydają się nawet spoko. on prowadzi restaurację, ona też gdzies pracuje nie wiem do końca gdzie. potrzebują kogoś kto zna hiszpański, bo ona wcale nie mówi po angielsku a on tylko trochę. mieszkają w centrum-to tez trochę szkoda. ogólnie jest spoko, ale mam jeszcze rodzinę z madrytu i czekam na odpowiedz rodziny z ibizy. najbardziej by mi odpowiadała ta ibiza, mam nadzieję, że szybko się odezwą i wtedy będę mogła podjąć decyzję.

rosario > 10-05-2011, 17:43

A u tych z Madrytu jakie warunki? i jakimi dziećmi byś się opiekowała?

arsenalfan26 > 10-05-2011, 17:46

[quote name="rosario"]A u tych z Madrytu jakie warunki? i jakimi dziećmi byś się opiekowała?[/quote]

to to co mi wysłałaś

arsenalfan26 > 10-05-2011, 17:49

a z Ibizy dwójka dzieci 7 i 9 lat. Nie wiem kurcze, najlepsza byłaby ta Ibiza...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia