• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

agulka > 11-06-2009, 23:38

dokladnie..autem bedzie tam ciezko..

pogadaj z ta polka, ciekawe co powie

a zostanie na kolejny rok, to najlepsza referencja jaka mozna wystawic rodzinie. ja bede pracowala z maya juz 3 rok!

89dzoana89 > 11-06-2009, 23:53

No moja rodzinka w UK ma od 3 lat jedna operke;D POLKE!!!

Tez uwazam to za najlepsze zapewnienie ze jest ok

Pogadaj z ich poprzednia operka One sa skarbnica wiedzy

jadlasiebie > 12-06-2009, 10:47

Marlenao- Ty masz bardzo podobne warunki do moich) tylko ja koncze praca o 18 i nie mam własnej łazienki-dzielę z chlopcem lat 8 i dziewczynka lat 12

jak dla mnie bardzo fajna oferta

marlenao > 12-06-2009, 11:54

[quote name="agulka"]boze co to za umowa, ze jeden weekend wolny? ja tak nie mialam.

[/quote]

Umowa w proworku zakłada, że tylko jeden weekend w miesiącu jest wolny. Przynajmniej na mojej bylo tak napisane 8O

Klaudia_1990 > 12-06-2009, 12:57

Marlenko Moja Kochana Ja Ci już prywatnie pisałam , ale po przeczytaniu postów i obejrzeniu zdjęć wyrażę swoje zdanie na forum :

Ludzie z wyglądu wydają mi się bardzo sympatyczni , dziewczynki fajne, podobne do siebie widać, że siostry I raczej na diabełki mi nie wyglądają Oferta jak dla mnie wydaje się świetna, masz mało do roboty porównując niektóre inne oferty, i tylko od 15:30 do 18 z małymi, no rewelacja ! jak ja to mówię, nawet się nie zmęczysz Lokalizacja fajna, no nie wiem co tu jeszcze pisać, generalnie nie mam się do czego przyczepić :p

agulka > 12-06-2009, 15:33

Cytat:Umowa w proworku zakłada, że tylko jeden weekend w miesiącu jest wolny. Przynajmniej na mojej bylo tak napisane 8O

to chore. a co np jesli dziewczyna ma pracowac max 45 h w tyg plus weekendy i tylko jeden wolny weekend w miesiacu?? w czasach niewolnictwa bylo lepiej :/ co za debil wymysla takie warunki pracy??

marlenao > 12-06-2009, 15:48

no wlasnie nie wiem co za debil wymysla te umowy. Mialam juz 6 ofert rodzin i u 3/6 mialam pracowac cały miesiac tylko z jedym wolnym wekendem. Wiec skoro rodzina mi daje wszystkie wolne wekendy to ja skacze ze szczescia

dominikan@ > 12-06-2009, 15:51

Aga ale tu chodzi o cały wolny weekend (sob + nied). Ja tez tak bede pracowała czyt w sobote do poludnia i jeden caly weekend w miesiącu wolny. A zgodziłam sie na to bo codziennie od jakiejs 11 do 17 z czymś mam wolne wiec sobote do południa jakos przezyje

agulka > 12-06-2009, 15:54

od czego sa rodzice? w tyg zajeci, w weekend tez.. a au pair to nie niewolnica, ktora mozna zagonic do pracy 24/7

super, ze trafilas na taka rodzine , bo wazne jest, zebys miala czas dla siebie. przede wszystkim zebys odetchnela, a po drugie, zebys mogla zobaczyc troche usa

no tak, caly wolny weekend... ktory sie zaczyna w pt wieczorem i konczy w nd wieczorem. wiadomo, ze okazjonalnie mozna popracowac w weekend, tez pracowalam..ale bez przesady.

marlenao > 12-06-2009, 15:57

ja tam jestem przygotowana na to ze aupair zyje od wekendu do wekendu, bo tak jest. Mamy tam pracowac, wkoncu po to jedziemy. rano bede chodzic do szkoly, pozniej zajme sie dziewczynkami jakies chyba 4, max 5h no i wieczorem mam troche wolnego dla siebie. A w wekendy zamierzam wyjezdzac , zwiedzac jak tylko sie bedzie dało. Hostka powiedziala ze musze tylko wrocic w niedziele do 23 zeby rano wstac i zawiesc dziewczyny do szkoly. Mi to odpowiada bo i tak musze sie wyspac zeby rano wstac i zyc
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia