• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

GAWO

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• GAWO

• GAWO
  • Re: GAWO

margo > 09-03-2013, 10:14

Ja tylko mówię jak było w moim przypadku , dla mnie konsultantka była w porządku - miła i sympatyczna i nie wydaje mi się żeby to wszystko mogło być jej winą ... Jedyne co mam do zarzucenia to to że innym dziewczyną dawali poprawki do testu a mi nie ...

paulaw > 09-03-2013, 14:44

Pomimo tego są tani, a oferują to samo co w CC czy APIA, więc to jest dla nich wielki plus.

[quote name="margo"]Jedyne co mam do zarzucenia to to że innym dziewczyną dawali poprawki do testu a mi nie ...[/quote]

Mi też nie dali poprawek. I nie wiem czy się dostanę. Napisałam do nich, zobaczę co odpiszą, bo to jednak nie fair, że niektórzy dostają, a niektórzy nie.

anya > 08-08-2013, 21:21

Czy któraś z was mi powie, o co chodzi z tym depozytem w APC? W umowie mam, że muszę zapłacić jakieś 400 / 500 USD (zależy od referencji) przed wylotem, i nie wiem o co chodzi, myślałam że już płacąc GAWO te 750 zł, plus 100$ dla APC za przejazd (i szkolenie?) no i wiza.. to jedyne wydatki.

mona_lisa > 14-08-2013, 11:03

nie ma już opłat lub depozytów dla agencji amerykańskich

Sprofit > 30-08-2013, 0:28

Jak długo czekałyscie na akceptacje z APC?

anya > 02-09-2013, 18:12

Ja niecałe 7 dni.

martaj > 02-09-2013, 21:55

Cześć diewczyny. Jestem tu nowa, chciałabym wyjechać do usa wlasnie z agencj GAWO.

Powiedzcie proszę czy ubezpieczenie zdrowotne płacimy osobno czy czy jest razem z oplata programowa. Ile zajęlo wam znalezienie rodziny od momenty wyslania zgłoszenia?

Pozdrawiam

angelaa > 03-09-2013, 20:27

[quote name="juja"]Ubezpieczenie podstawowe jest już doliczone, jeżeli chcesz rozszerzone to musisz zapłacić.

Ja po otwarciu roomu znalazłam rodzinę w ok. tydzień.[/quote]

Z tego co wiem, to w Gawo ubiezpieczenie rozszerzone jest zapewnione i nie trzeba za nic dopłacać.

martaj > 03-09-2013, 21:58

A Ty z jaka agencja jechalas, powiedzcie dziewczyny ciężko jest się dostać, dużo osob odpada? Taki wyjazd to moje marzenie, tu w Polsce się dusze czuje ze stoje w miejscu. Czekam na liczne odpowiedzi.

angelaa > 04-09-2013, 0:25

Martaj

Ja byłam w Gawo, ale zrezygnowałam po zaakceptowaniu dokumentów. Czy łatwo się dostać, to Ci nie odpowiem, bo wiem, że wiele dziewczyn ma problem z testem psychometrycznym i przez to nie jadą z APC tylko z IE, ale to sprawa indywidualna. Jak chcesz wyjechać, to składaj dokumenty, jak Cie nie przyjmą do APC, to zawsze jest IE (a możesz nawet być w obu agencjach). Jak masz jakieś pytania, to pisz
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna